>Gambar | Khairul Fahmi Bertunang Dengan Elia | 17 Mei 2011

>      Salam kawan-kawan , seperti mana yang kita semua tahu bahawa Khairul Fahmi , Penjaga Gol Bolasepak Malaysia dan Elia , Bloggers terkenal (jejariruncing) telah pun bertunang pada 17 mei 2011 di Kuala Lumpur dengan tema arab diorang . Sebenarnya aku baru je perasan diorang bertunang dan setelah abang nara melaporkan dan aku sendiri terjah blog Elia ( jejariruncing ) , baru lah aku tahu .

 gambar pertunangan khairul fahmi dan elia

   Sangat style menggunakan tema arab ni , nak tengok gambar ? meh jom2 , sebelum tu minta izin abang nara , minta izin kak elia . AF nak siarkan ^_^ :-



gambar pertunangan khairul fahmi dan elia

gambar pertunangan khairul fahmi dan elia  

 gambar pertunangan khairul fahmi dan elia

 gambar pertunangan khairul fahmi dan elia

 gambar pertunangan khairul fahmi dan elia

 gambar pertunangan khairul fahmi dan elia

 gambar pertunangan khairul fahmi dan elia

 gambar pertunangan khairul fahmi dan elia

 gambar pertunangan khairul fahmi dan elia

 Untuk gambar yang melebihnya , anda boleh terjah di : JejariRuncing

   Dengan itu maka Khairul Fahmi Dan Aimie Harmelia telah pun bertunang , semoga mereka kekal hingga ke anak cucu dan melangsungkan perkahwinan secepat mungkin .

   Sumber berita : – Terima kasih Abang Nara
   Sumber bacaan :- Jejari Runcing
   Sumber Gambar :- Jejari Runcing , BeautifulNara 

  Tags : khairul fahmi bertunang, khairul fahmi dan elia bertunang, gambar khairul fahmi bertunang, gambar khairul fahmi dan elia bertunang, gambar tunang khairul fahmi, gambar tunang khairul fahmi dan elia, gambar khairul fahmi tunang, tunang khairul fahmi, khairul fahmi tunang .

Posted on May 23, 2011, in Artikel Bebas. Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. >Selamat bertunang Khairul Fahmi…..:)

  2. >@Pembawa_Wacana: huhuhhu , maka takde change la para para gadis nak ngorat die :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: