Category Archives: Produk Jualan

>Updated : Re-FPS Publishers REDition V1

>

TEE SHIRT COLAR REDition Order Form
Bil
Name
Size
Q
Payment
Total
1
Irman TT
M
1
PAID
RM20.00
2
Datok Fitri
XL
1
(Nickname ) PAID
RM30.00
3
Shamzuri Zikry
M
1
Cash On Delivery
RM20.00
4
Paan TT
M
1
Cash On Delivery
RM20.00
5
Adha BSuite
L,M
2
Cash On Next Weeks
RM40.00
6
Szue
M
1
Cash On Delivery
RM20.00
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
                            7   Pisc                           MYR 150.00
Advertisements

>Carta Nama-nama Pembeli

>

Salam Sejahtera ,
Hari ni ana nak letakkan nama-nama pembeli Polo Tee Shirt FPS REDition ,
Bagi pembeli , sila confirmkan pembelian anda dan baju tue insyaAllah ,
bulan ni siap . Tapi ana tak janji lah bila siap . Tapi jangan risau , ana tak tipu . projek kali ni mesti jadi .
List Nama-Nama Pembeli Polo Tee Shirt FPS REDition ,
    Bil.  Nama                     Saiz       Jenis Pembayaran    Kuantiti    Harga
  1. Shamsuri Zikri         M             Cash On Delivery      1        RM10.00

  2. Farhan (Paan)          L              Cash On Delivery       1        RM10.00

  3. Fitri ( Datuk )           L,XL        Cash On Delivery      2        RM25.00

  4. Irman ( Kucing )       M             Cash On Delivery      1         RM10.00

  5. Szue ( Sepet )           M             Cash On Delivery      1         RM10.00

  6. Nizam                       L               PAID                          1         RM00.00

  7. Nizam                       L,L           SALES                        2         RM30.00

  8. Nizam                       M,M,M    SALES                       3         RM45.00

  9. Izmeer ( Meme)       L               Cash On Delivery     1         RM10.00

  10. Mat Pit                     M              Cash On Delivery     1         RM10.00

  11. A.Farique                 L               PAID                          1          RM00.00
TOTAL : –              7M,7L,1XL     14 Helai                         : RM160.00
P/s : nama nama pembeli yang baru confirm akan dimasukkan secara hari ke hari . Terima kasih kerana membeli barangan dari kami . Thanks for your support ! FPS !!

>FPS Polo REDition Updated !

>

Salam ,
Ana punyalah bergembira dihati baju FPS PUBLISHERS POLO REDition ana mendapat sambutan . Walaupun besar modalnya , pencapaian pembeli-pembeli menarik hati ana . FPS POLO REDition harga sebenarnya dijual RM55 sehelai tetapi oleh kerana ingin mengurangkan kos itu kerana ramai ahli-ahli FPS masih bersekolah menengah lagi . maklumlah , remaja . Oleh itu harga telah ana CUT sedikit dan ana diskaun kan baju FPS POLO REDition itu bernilai RM10 sahaja !!  (80% Discount) bagi ahli-ahli dan RM20(60% Discount ) bagi bukan ahli .
Saiz hanya terdapat M dan L sahaja . Jika ingin memilih saiz selain daripada M dan L , maka anda diminta menambah RM5 bagi ahli-ahli dan RM10 bagi bukan ahli .Bagi yang dikawasan Pulau Pinang ( Georgetown sahaja ) kami akan menghantar kepada anda ( Cash On Delivery ) Jika anda berada diluar kawasan Pulau Pinang , sila ke FPS Register FORM dan isi maklumat peribadi anda disana untuk kemudahan penghantaran pesanan . dan hubungi admin di 0174810501 ( SMS SAHAJA ) untuk pertanyaan lanjut .
Sekian ,

>Polo Shirt FPS Publishers REDition

>

POLO Shirt FPS Publishers REDition
Alhamdulillah , dah lama dah tunggu baju Polo FPS nih , akhirnya bakal jgak siap bulan 5 ni . tak sabar-sabar pulak . bulan 5 ni insyaAllah ana keluarkan 26 helai baju Polo FPS ni . Ana akan bahagikan sikit-sikit mana2 yang patut . nak teng0k model baju ke ? nakal-nakal nakal-nakal ! hah tgk2 la . tak cun sgt .
Sila Klik pada gambar untuk kejelasan dan saiz .