>Keputusan Terkini/Penuh Malaysia vs Liverpool | Asian Tour 16 Julai 2011

>

       Kini Liverpool pula akan menentang pasukan Malaysia di Stadium bukit jalil untuk melengkapi jadul Asian Tour 2011 mereka ada 16 Julai 2011 jam 5.45 petang ini. Adakah Dirk Kuyt mampu jaringkan gol ? Adakah Safiq Rahim dan Safee Sali mampu jaringkan gol ? Sama-sama kita saksikan sebentar nanti. Tapi malangnya, Liverpool bermain tanpa Steven Gerrard. Wa Sedih tak dapat tengok . Jom aku bawakan keputusan Terkini dan penuh untuk anda semua🙂


      

Keputusan Terkini Malaysia vs Liverpool

Malaysia ( 3 ) vs ( 6 ) Liverpool

Keputusan Penuh Malaysia vs Liverpool

Malaysia ( 3 ) vs ( 6) Liverpool

– Safiq Rahim – 1 gol
– Charlie Adam – 1 gol *penalti
– N. Gog – 2 gol
– Safee Sali – 2 gol





   Ok , jangan risau aku sentiasa update entry ni. Aku rasa ada live kat astro kot. Kot je la, takut jadi macam perlawanan malaysia vs Arsenal aritu. Takde live langsung , tak support Malaysia langsung diorang ni. Fuh.
  
  tags : perlawanan malaysia vs liverpool 16 julai 2011, keputusan malaysia vs liverpool 2011, keputusan perlawanan malaysia vs liverpool 16 julai 2011, liverpool asian tour 2011 malaysia, malaysia xi vs liverpool 2011, keputusan terkini malaysia vs liverpool 16 julai 2011, keputusan penuh malaysia vs liverpool 16 julai 2011, keputusan malaysia vs liverpool asian tour, keputusan perlawanan liverpool asian tour.

Posted on July 15, 2011, in Artikel Persendirian, Asian Tour, BolaSepak. Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. >Tahniah buat Harimau Malaya atas tentangan sengit yang diberikan! bukan senang nak jaring gol tu..hehejemputan ke Contest Aku Berpuisi =)

  2. >oklah, at least malaysia tak dapat 0 macam haritu😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: