>Aku Sayang Kau Lah! :(

>     Assalam kawan-kawan , ok entry kali ni memang bermain dengan perasaan aku. Sorry la entry melebih. Aku diberikan pilihan sebenarnya, sama ada kekal bersamanya atau aku mencari yang lain. Perlukah aku berbuat demikian ? Hati ini sahaja yang mempunyai jawapan. Mungkin aku kejam, mungkin aku jahat.. Kerana duit , aku hampir menjual dia..





    Setiap hari bersama dia, setiap kali dengan dia. Dan kini , perasaan jemu telah wujud dihati. Aku tak mampu menipu soal hati. Cinta dan sayang aku masih padanya walaupun dalam hati ini jemu. Aku tahu dia tahu segalanya, aku yakin dia perasan perubahan aku. Dia tahu aku jemu dengan dia. Serius, aku bersalah sangat-sangat buat dia begitu.. Aku menyesal.







     Aku meletak penuh harapan untuk menyintai dia. Aku tak dapat bayangkan kalau dia bukan lagi milikku. Bagaimanakah nanti ? Mampukah aku mengharungi hidup ini tanpa dia? Aku manusia biasa.. Aku tak mampu berbicara sendirian. Selama ini dialah tempat aku mengadu dan bercerita…






    Biarlah aku dibenci sekalipun, biarlah aku dicaci dan dihina..tapi biarlah aku dan dia yang menanggung semua ini. Maafkan aku, aku sedar.. aku insaf. Aku sayang kau, aku cintakan kau.. aku tak mampu tinggalkan kau.. aku tak nak sendiri. Aku tetap sayang KAU lah !! Sayang KAU ! sayang KAU , sayang KAU ! ~ entry stress . jangan risau , aku sayang kau , aku tak kan bercadang nak jual kau lagi sayang🙂 …


Thanks to #TheSyafiqMokhtar for refill my idea meter at last night😀

Posted on July 10, 2011, in Artikel Persendirian. Bookmark the permalink. 18 Comments.

  1. >haha. awt karat semacam ni af ? :terharu:syg af jgk😀

  2. >assalamualaikum,,,nimesti blog ni…jngnannnn juallll!!!hihihih

  3. >wah..ok je AF..blog ko feed dapat baca. cuma lambat sikit je..ko kekalkan guna feedburner tu.=)

  4. >bhahaha.. ingat syg ke siapa laa tadi :hoho

  5. >eleh. syafiq tu gedik je bantu kan. suruh dia tolong update kan entri saye :angguk

  6. >haha aku cuba la gak klik "kau" tu..rupanya baru aku tau..mmg sgt berharga.. ape tah idea yg aku refill pun xtau..btw seriously bro aku cakap.. nice gila kenal hg..

  7. >@FYA PELANG!: af karat .. nak jadi macam SY@F . haha😄

  8. >@LemonSusu Skyjuice: wassalam . hehehe . tak jadi . af deal ngn buyer , nak buat blog lain utk dia :idea

  9. >@Jejaka Terhangat: baru tadi try.. akhirnya jadi . anyway thanks sbb cuba tolong ya😀

  10. >wahhh…bagus af….. teruskan bersemangat taw….serius…best lepak2 malam tu…smapi ke pagi tak tido…entry yang menarik nie..

  11. >@fyy mokhtar: sruh update entry ? lagi ganas fyy ni . hahaha😄

  12. >@TheSyafiq Mokhtar: aku tak de idea langsung nak update . thanks jadi idea . hahaha . aku pun sama bro , sonok lepak ngn ko bro :)) nice to meet u . hihi

  13. >@SYAF:hehehe bro .. af dah kering idea . huhu . acane nak tido , red suka bising . hahaha😄 . sama macam af , best betul semalam lepak2 :DD

  14. >erm.. same laa. xde idea dah. tapi syg blog kan? hehetapi jgn laa smpai buang. :hoho

  15. >hahahaha….terbaik

  16. >@Siti Suriani: huhuu . itu la . tak tak tak . tak jadi . hehehe😄 . penat membangunkan kerajaan biru ni :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: