>Blog Assignment Jejaka Terhangat: Tunjuk Ajar Ku Sifu

>

     Jejaka Terhangat

      Assalam kawan-kawan, oke sekali lagi kita cuba memberanikan diri untuk menyertai Assignment dari blog Jejaka Terhangat. Oke, sembang pumpang pun tak guna . Tembak pun tak kena, jadi jom kita terus membaca siapakah Sifu Aku yang selama ini banyak membantu aku walaupun tanpa sifu aku itu mengetahuinya.






    Jom kita membaca segala info yang aku sertai disini. Semoga pembaca dan pengunjung dapat mempelajari segala rahsia dan tips yang aku diperolehi sehingga aku mampu mencapai 200000 pageviews setakat ini. Korang nak ? serius nak? Jom kita terjah blog mamat ni dan satu yang penting, Semangat + Membaca๐Ÿ™‚







PENDEKAR BERKUDA

    Oke. Straight, Pendekar Berkuda mempunyai satu kelebihan yang aku sendiri tak tahu bagaimana dia mampu membuat sesuatu yang akan mencapai tahap yang gemilang. Aku yakin beliau mampu untuk menjadi sebuah blog yang berjaya dan mampu menarik ramai pengunjung dari hasil carian google. Setiap entry-entry beliau mempunyai satu keyword yang meletup.




   Walaupun hanya menggunakan platform blogspot, beliau mampu memperolehi traffik yang tinggi. Beliau juga telah meletakkan segala tips dan entry untuk berjaya dalam SEO. Berjaya kah dia ? Sejauh mana keyakinan orang setelah membaca entry aku ni ? Adakah kerana Pendekar Berkuda membayar aku supaya aku sentiasa menaikkan memancak tinggi dan mewanggikan nama dia ? Lihat sendirilah di blog beliau .




   Sekarang ini aku yakin oleh kerana masalah masalah peribadi beliau , sering menganggu prestasi dan semangat beliau untuk mengemas kini blog beliau dan mencari sumber-sumber yang mengancam. Kadang kala aku pun selalu copy paste sedikit entry darinya. Kerana masalah, pasti akan menganggu semangat. Tak kira walau apa pun bidang yang diceburi. Semoga dia mampu menyelesaikan segala masalah dan terus berblogging.






   Tapi hal masalah itu bukannya topik dan point entry ni, tapi ilmu yang dicurahkan tak sekali kali aku lupa. Tak salah kita mencuba tak salah kita mempelajari kerana setiap apa yang kita pelajari tu kadang-kala membuahkan hasil yang lumayan. Anda teringin untuk mempelajari SEO ? anda ingin selalu mempunyai traffik seperti saya dan blog kawan saya , syafiqorangmelaka ? Jom kita terjah tips dan tutorial di blog beliau .๐Ÿ™‚




  Oke, ini sahaja penerangan aku mengenai blog sifu aku. Ilmu tak perlu kita rahsiakan, Ilmu tak perlu kita simpankan kerana ilmu itu adalah kurniaan Tuhan. Aku rasa ilmu yang aku pelajari dari Pendekar Berkuda masih tak mencukupi lagi, aku masih lagi gagal. Tapi aku tak mahu terus gagal. Jadi , pendekar berkuda.. Tunjuk Ajar Ku Sifu :))




   Jadi aku tak kesah apa sekalipun pandangan dan komen sesiapa, aku yakin dengan setiap apa yang aku tuliskan kerana aku suka bercakap melalui pengalaman dan penglihatan . Korang rasa berani tak sahut assignment jejaka Terhangat ni ? Senang je. Aku yang suka cari jalan susah, kalau berani sahut , marilah๐Ÿ™‚




oke kali ni sekali lagi aku tag , blog mak budak yang selalu support aku , blog puan Kutu .Puan Kutu , lets go kita join lagi๐Ÿ™‚


Peringatan : Jangan tiru segala aksi tulisan di dalam entry ini, kerana tak guna sembang kencang kalau setiap apa yang kita ceritakan kita tidak benar benar merasainya.๐Ÿ™‚

Posted on July 6, 2011, in Artikel Persendirian, Segmen. Bookmark the permalink. 8 Comments.

  1. >TerBaik Bro…..๐Ÿ™‚

  2. >wahhh pendekar berkuda? jom lumba kuda.wkwkkw. gud lux bro

  3. >adoi kena tag lg.hehe btw tq tag..

  4. >owh, ko belajar berpencak la drpd si pendekar tu yek. bagus2..=psori lmbat jenguk pasal bz sket baru2 ni. nanti keputusan asaimen ni keluar jgn lupa tgk ye..=)

  5. >@suffer8zine: jom2 . aku guna kuda FRU . huhuhu๐Ÿ˜„

  6. >@Jejaka Terhangat: aku belaja silat dengan dia . hehe . thanks JT :DD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: