>Senarai 51 Website Kerajaan Di Hack | Godam

>   Assalam kawan-kawan, Terdapat 51 website yang telah di hack | digodam oleh penggodam antarabangsa dari misi Operation Malaysia. Disini AF sertakan senarai laman web yang telah berjaya di hack di blog ini. Apa-apa pun tahniah kepada cybersecurity yang berjuang habis-habisan malam tadi. Info yang AF dapat, bilangan laman web di hack akan bertambah dari hari ke hari. Tak salah aku penggodam antarabangsa mendapat bantuan dari hackers tempatan. Diantara yang mula-mula menerima serangan adalah website cidb.gov.my (6 pm, 15 jun 2011 )







     Sumber dan info : SyafiqOrangMelaka dan Anastasyea

Posted on June 16, 2011, in Artikel Bebas, hack. Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. >bro..aku semangat nk update balik..hahaha..dah dapat 1 BE..jadi laa..

  2. >mcm ngeri je kan, hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: