>BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI

>

Santai Bersama BEN ASHAARI   
5 Blog Yang selalu AF masuk adalah :-

1. Pendekar Berkuda.. Klik SINI

Blog Pendekar Berkuda ni selalu AF masuk sebab dialah master SEO. Entry-entry beliau juga selalu menarik perhatian AF. Banyak cerita yang membawa pengajaran sehingga mampu memberi perangsang buat AF. Kebanyakkan entry SEO tapi tak nampak macam entry SEO. Itulah keunikan Pendekar Berkuda. Huhu.




2. Jejaka Terhangat.. Klik SINI

Seorang jejaka yang berani dan mempunyai idea yang begitu banyak untuk mencipta artikel-artikel yang menarik sehingga menyebabkan AF selalu melekat kat blog beliau. Entry-entry berbentuk sinis beliau selalu membuatkan diri ini terasa. Huhu, Blogger ni best.






3. Ben Ashaari.. Klik SINI

Seorang blogger yang terkenal dan menjadi idola kedua AF selepas Pendekar Berkuda. AF tak tahu apa ramuan dan resepi beliau sehingga mampu memunggut jumlah visitor yang ramai dalam sesuatu masa. Entry-entry dari beliau pula sedikit sebanyak memberi ilmu dan tips buat AF untuk berjaya dalam kehidupan blogging ni. AF suka join segmen beliau kerana AF seorang yang suka menulis. Kesimpulannya Ben Ashaari banyak segmen , sebab tu AF suka singgah dan join.




4. Budak Botak.. Klik SINI

Blog ini berjaya menarik perhatian AF kerana setiap entry beliau berbentuk unik dan pelik-pelik dari blogger lain. Beliau suka mencari info yang unik dan berbeza. Beliau juga rajin mencari artikel seperti benda-benda pelik didunia. Jadi memang layan lah singgah blog dia kerana isi menarik .




5. Ini Cerita Puan Kutu.. Klik SINI

Blog ni AF suka singgah sebab AF suka membaca entry mengenai kehidupan dan peribadi yang disampaikan oleh beliau. AF suka membaca entry beliau kerana kebanyakkan mempunyai isi isi yang boleh dimanafaatkan. Beliau adalah salah seorang blogger wanita yang AF kerap singgah.  




Haa.. Mereka ni lah yang AF kerap keluar masuk sebenarnya. AF tipu ? Kalau AF tipu AF takkan letak link diorang kat bloglist AF. Huhu. Cuma AF suka menjadi silent reader. Kadang kadang je AF komen. Ape pun entry dari blog yang AF suka baca ni ada isi dan kualiti. Bermutu tinggi. Tak percaya jom singgah ke blog diorang kemudian baca entry diorang🙂




*Jom join segmen Ben Ashaari ni . Nak join ke ? Tamat pukul 10 malam ni je tau. Jom klik header ben ashaari kat atas entry ni dan terus direct ke entry segmen ni😀

Posted on June 14, 2011, in Artikel Persendirian. Bookmark the permalink. 28 Comments.

  1. >dari labuan melancong ke sini…folo u yer…

  2. >blogwalking here..singgah dari segmen bro ben..🙂

  3. >fyna singgah dari belog abg ben…jom singgah n follow belog fyna.http://inibelogfyna.blogspot.com

  4. >haii..dtg jengah sini!

  5. >Datang berkunjung dari segmen abg ben… ^^Nice blog🙂

  6. >wuwu, blog saye takde:(

  7. >mane dil??xde pun..hhehehe.*perasan..hihii

  8. >mane dil??xde pun..hhehehe.*perasan..hihii

  9. >putih sangat la ruang tulis.. kontras dengan mata wa.. but entry nice n bersemangat..Psal abang ben jum pakat mintak dia tshirt bagi sorang satu yang ikut segmen dia… ahaksss…

  10. >singgah sini.sy pun join ini segmen..hehe

  11. >kakak datang jalan2 dr segmen yg sama….

  12. >fatin datang melawat sini..dari segmen abg ben..tapi tak join pon..jemput singah blog fatin..Dah follw sini(=http://fatinliyana6789.blogspot.com/

  13. >singgah dari blog BA…🙂

  14. >hi wassap2…. datang terus dari 5 blog pilihan hati yo…http://sukedukeblog.blogspot.com

  15. >slm kenal terjah dr segmen BA

  16. >bloh hebat2 belaka. kak liza pun suka blog puan kutu

  17. >singgah sebab nak tahu 5 blog yang menjadi pilihan hati…

  18. >hoho, aku dok ranking no brape dalam list ko? hahaha

  19. >ohho dah tau…nak kena terjah satu persatu ni…🙂

  20. >ok2.. da folo semua 5 blog tu n tuan py blog nih..hahahha.. betul la..best blog mereka itu…

  21. >waa…hebat2 semuanya..heheaf jemput datang blog baru akakregards,pearl jde

  22. >cik inn dtg singgah~sesi terjah drp belog incik ben..

  23. >singgah sini dari blog abg ben wlupun lewat sikit..;)

  24. >salam kenal….singgah dari blog bro ben utk tau blog pilihan hati anda…jemput singgah…http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

  25. >Singgah sini utk lihat blog pilihan hati kamu ^^

  26. >ninie singgah sini..entry trbaru niniehttp://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/jom-main-masak-masak.htmlmeh lee singgah🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: