>Gambar Kad Kahwin Noh Hujan Dan Mizz Nina

>    Assalam kawan-kawan, syabas kepada Noh Hujan dan Mizz Nina yang bakal melangsungkan perkahwinan pada 1 julai 2011 setelah mereka mengikat pertunangan pada 6 november 2010 . Uniknya, Kad jemputan kahwin mereka berbentuk kimono. Wow ala ala jepun gitu. Info yang af dapat, Tarikh Perkahwinan Noh Hujan dengan Mizz Nina dipilih sempena tarikh lahir penyanyi lagu ‘What you waiting for‘ yang menjadi kegilaan muda mudi .






   Jom kita tengok gambar kad jemputan perkahwinan mereka😀

 

   Fuh , cantik kan . Pink merah gitu. hehehe , semoga majlis perkahwinan mereka berdua berjalan dengan lancar dan selamat diijab kabul . Amin.



  Tags : noh hujan kahwin, gambar kad kahwin noh hujan mizz nina, gambar kad jemputan kahwin noh hujan dan mizz nina, gambar kad kahwin noh hujan mizz nina kimono, noh hujan dan mizz nina berkahwin, tarikh perkahwinan noh hujan dan mizz nina, perkahwinan noh hujan dan mizz nina, noh hujan dan mizz nina kahwin

Posted on June 13, 2011, in Artikel Bebas. Bookmark the permalink. 4 Comments.

  1. >memang cantik kad kawin diorang…

  2. >aww,comel sgt la…jemput singgh ke blog fara..http://farahazurah.blogspot.com/

  3. >haha..x sangka noh ni kreatif..siap wat kad kimono lagi tu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: