>Oh Drum , I Miss U :(

Salam kawan-kawan , wahh saja-saja ja nak post entry ni . Boring. teringat zaman-zaman rockers tahap gaban dulu. Suka je singgah ke First Step Studio sg.dua , USM . Nak dikatakan kat situ lah aku belajar main drum. Keseluruhannya tak la pandai sangat just main cukup cukup makan ja. Anyway best sangat with my best friend , Sabran Shuhaili . hehhe , minat drumming dari kecik lagi .

https://i2.wp.com/i228.photobucket.com/albums/ee151/farique92/123.jpg



  Dulu kecik kecik dalam tandas suka ketuk besen basuh baju . At least suka bergendang , besar sikit join team kompang.. dah besar ni mencuba drum plak :p jom layan kejap intrusmental merepek dari aku ni :p






   InsyaAllah kalau boleh nak go on jugak , Menulis nak go on , main muzik nak go on , design nak go on , sebab ini je la benda yang aku minat pun . InsyaAllah lau ada bimbingan dan sokongan . huhu . thanks watching ^_^ .
 

Posted on May 26, 2011, in Artikel Persendirian. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: