>Mr iZzo 1st GiveAway free T-Shirt

>

    Salam kawan-kawan, haa terasa nak join contest lagi. Ok kali ni kita menuju ke GiveAway Mr.Izzo ni. Hehe, Siapa Mr.Izzo ? takpe jom kita ke blog beliau dengan klik banner header beliau diatas ni.
  
   Komen Blog Mr.Izzo sikit : Daripada review AF kat blog Izzo, template menarik tapi widget terabur. Header terlalu besar sangat. Kalau boleh kecikkan sebab nak mana pakai broadband kesian diorang, banyak rugi kapasiti memory broadband diorang. kalau pakai 1gb , ronda sana ronda sini dah nak habis quota. Jadi Mr.Izzo rendahkan size header dan lebih bagus besarkan sikit ruangan entry tu sebab nampak kemas. ^_^V .
Sesiapa yang nak join ? jom klik header beliau , just a simple giveaway😀

Posted on May 26, 2011, in Join Peraduan. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: