>Menjana Kewangan Sambil Beriklan Dengan Abdulfarique.com

>    Salam kawan-kawan, wahh jangan terkejut baca tajuk tu. Bukan aku nak suruh korang beriklan kat blog aku tapi korang jadi publishers iklan aku. Wah macam mana ? ok senang je. kepada Sesiapa yang sudi untuk menjana kewangan dengan menjadi publishers ni , baca keritia ini :-

 header ini tiada kaitan.

Terma Dan Syarat
1) Setiap bulan aku akan bayar RM20 secara Bank-in / Cash Deposit
2) Tiada bayaran untuk permulaan *akan dibayar setelah cukup bulan
3) Mempunyai akaun bank *akan dirahsiakan
4) Perlu letakkan iklan Leaderboard aku diatas Header *tengok iklan kat header aku
5) Setiap bulan akan dibayar *kecuali blog under contruction, removed, dan membuang iklan
  Oke itu kritia nya , apakah syarat-syaratnya ? 
1) Minimum 800 Pageviews sebulan
2) Minimum 350 Unique Visitor sebulan
3) bukan blog lucah, politik, dan lain-lain yang menyalahi undang-undang
4) screen print bukti Unique visitor dan pageviews sebulan

  Ok dah faham semua ? AF akan menjana 10 blog terlebih dahulu. 10 Blog sahaja yang af terima sekarang ini kerana af masih bloggers biasa lagi. Jadi kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi publishers iklan di blog af sila ikut langkah ini :-


1) Emel kepada saya di admin@abdulfarique.com

2) postkan mengenai Jumlah unique visitor dan pageviews sebulan beserta screen print sebagai bukti dan Nama ID Facebook anda ataupun link URL facebook anda.



3) send kepada saya dan tunggu pengesahan 48 jam.


Tapi sebelum buat emel statik blog , pastikan anda alert quota STILL AVAILABLE kat bawah ni. Kalau dah ‘0’ jangan buat , af tak kan layan. AF akan update quota STILL AVAILABLE tu selalu. Kalau dah mencukupi, Im sorry dan ingat hanya akaun MAYBANK sahaja diterima .




  Untuk yang berjaya, AF akan add facebook korang dan bagi form kat korang dan kat situ af akan beritahu kontrak AF iklan dengan korang berapa lama melalui emel dan lengkapkan butir-butir peribadi untuk memudahkan AF membuat kerja-kerja pembayaran. Iklan AF adalah Leaderboard ( H : 90px W: 728px ) berbentuk javascript. Jadi agaknya siapa yang berminat ?🙂

(0) Still Available

Posted on May 26, 2011, in Artikel Persendirian. Bookmark the permalink. 7 Comments.

  1. >ok tak layak :majuk

  2. >alaaa bila tengok pageview dgn unique view terus tak jadi.. tak sampai lagi tahap tu. sob3. papepon gudluck eh sape2 yg dapat tu nanti. hehe

  3. >masih blurr…huhu

  4. >erk!aku bru tau psl bnda neyh..bru ja nk join..skali xlyak rupanya..sob3! :moto

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: