>Harga Minyak petrol RON95, Diesel Dan Gas LPG Tak Naik

>PUTRAJAYA: Kerajaan mengumumkan tiada kenaikan harga petrol RON 95, diesel dan gas LPG.

Menteri Perdagangan Dalam Negeri Koperasi dan Kepenggunaan, Datuk Seri Mohd Ismail Sabri, berkata keputusan itu dibuat dalam mesyuarat kabinet hari ini kerana mengambil kira kepentingan rakyat. 

   Wah bagus la, keputusan ini sememangnya amat wajar bagi pengguna-pengguna dan syabas kerana mengambil kita kepentingan rakyat. Tapi minta Kerajaan mengambil kira kepentingan rakyat Pahang kerana diatas akan terbinanya Tempat Sisa Radioaktif di Pahang yang dikendalikan syarikat Lynas Corp. Bahaya, jagalah kepentingan rakyat.

  Bab harga minyak ni. Bagus la, bila harga minyak naik confirm harga barangan keperluan akan naik jadi susah la rakyat. Semoga kerajaan Malaysia terus Sukses . ^_^ 

Sumber : Berita harian

Tags: Harga minyak terkini, harga minyak petrol tak naik, berita harga minyak malaysia, harga minyak petrol RON95 tak naik, harga minyak Diesel tak naik, harga gas LPG tak naik, harga terkini minyak malaysia, kerajaan kekalkan harga minyak, berita terkini harga minyak malaysia, harga minyak malaysia, kerajaan kekalkan harga minyak petrol, harga minyak tak naik . 

Posted on May 25, 2011, in Artikel Bebas. Bookmark the permalink. 6 Comments.

  1. >btl2…mnyak nek rkyat ssh..

  2. >@Mss Ieza: tu la , harap kerajaan kekalkan le ..

  3. >nasib baik harge minyak rilex…ha banyak gak dengar cerite pasal hal kat pahang tu…sampai luar negare pon join protest tu

  4. >syukurlah x naik kan..hehe..

  5. >@ZIPPO MILLER: itu la .. ramai tak suka lynas tu.. ramai halau lynas .. huhu

  6. >@Bui Idzra Ryn: itu la .. lau naik susahkan rakyat sikit..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: