>Terima Kasih Gengblogger.com dan Pengunjung

>    Salam kawan-kawan . Sekali lagi aku ingin berterima kasih kepada Gengblogger kerana acap kali telah mempopularkan entry-entry terbaru aku di ruangan Popular Hari ini . Hari ini tarikh ini pula sekali lagi aku berjaya menduduki ranking top 10 di ruangan Popular Hari ini di laman web ping terkenal , gengblogger.com .

No. 6 ? ok la tu . ==”

   Wow aku duduk bersama sama bloggers terkenal di gengblogger.com seperti mrkodet.com , mohamadfaiz.com , faizalfredley.com , solihinzubir.com . Wow , terima kasih kerana semua pengunjung blog aku yang sudi membelek-belek dan membaca setiap artikel di blog aku . respek respek respek respek , korang ^_^ .

  Diantara sejarah rekod popular penulisan aku di gengblogger.com adalah :-


   Apa-apa pun ingin aku katakan dan luahkan , aku sayang pengunjung ke blog aku dan aku sayang blog ni sebab dah banyak ketemukan aku dengan dunia IT . Assalam😀

Posted on May 23, 2011, in Artikel Persendirian. Bookmark the permalink. 4 Comments.

  1. >nak jadi camtu gak. tapi tak reti.. -_-

  2. >tahniah AF! =) ss tak penah dapat kat popular hari ini tu.. dahlah jarang dah ping sane. huhu

  3. >@cik azeya: huhuhu . af dah lama join gb . dah 9 bulan .. :p

  4. >@Siti Safiyyah: ss , kena rajin promot2 la :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: