>Apa Kata Mereka Mengenai Design Header Dari Abdulfarique.com ?

>       Salam kawan-kawan , setelah selesainya upacara Pembukaan Freebies Header 3D dari Designers AbdulFarique.com , maka aku telah pun menyiapkan kertas kerja yang dimulakan berperingkat . Sebelum tu aku nak ucapkan terima kasih kepada 4 bloggers yang setia terus menggunakan header buatan tangan aku iaitu :-

1) SitiSafiyyah
2) Cegu Na Merapu
3) ZamNetwork
4) Gadis Kacak’s

    Preview blog pertama aku adalah blog saudara Hafiz Hafizol .Serius dia ni gedik’s sikit . Punya lah takut dan resah bila aku meminta emel dan pass blog untuk aku setupkan header di blog beliau . Ape ingat aku ni jahat ke ? bahahaha . Lantak engkau la hafiz , asalkan kau happy sudah . Ini adalah header blog beliau yang berjaya aku ciptakan .

Genre header : Simple Duration doing time : 19 Minit .
http://2.bp.blogspot.com/-EZrGttqtN48/TdA5fVNuE3I/AAAAAAAAAdE/Y95MWXGi520/s1600/hh.png 

    Preview aku yang kedua adalah blog PearlJade .Bagus nye akak ni , aku suka orang yang tak banyak cerewet sangat sebabnye aku ni bagi free je lau berbayar kot la sanggup jugak aku abiskan bandwitdh aku semata-semata untuk pembeli tu . Ye kan ? bagus bagus bagus bagus . Hehe .

   Genre : Garden Duration doing time : 32 Minit  

 http://4.bp.blogspot.com/-K-0s-yVH3NI/TdpemOzHubI/AAAAAAAAA0M/tpVixo9FpsU/s1600/pearljade.png

   Bila tengok header kak pearl jade ni teringat header seorang blogger tu . Huhu , rindu rindu rindu rindu . :p

  Klik ke gambar header mereka untuk membaca kata-kata mereka mengenai design header dari aku . Tapi aku bengang ada ke patut akak Pearl Jade tu cakap aku ni comel ???! aku ni macho ja . :p . Aku harap lepas ni ada la sedikit income dari header ni . Tiap-tiap hari nak bagi free je . korang tak nak support produk aku ke ? ==” . Sedih tau T__________T .

   Hehe , apa apa pun aku harap diorang happy la dengan design yang aku buatkan . Ok la , take my time jap . Rest rest rest rest . hehe . Assalam . 

Posted on May 23, 2011, in Artikel Persendirian. Bookmark the permalink. 14 Comments.

  1. >eh eh yg kaler pink tu cam CG punye.. takpon cam fyka.. sebab ade kaler2 pink kan? ke bukan? haha.

  2. >comel!😀 sy tk setia😀 sebab sy suka tukar2😀 wakaka!

  3. >@Siti Safiyyah: macam CG , tepat sekali . huhuhu . sedih sedih sedih sedih😦

  4. >@Cik Ladies: CL lagi comel :malu . wakakakaaka😀

  5. >hahahahhaha…ko memang comel pun AF..hahaskrg da kenal kn pink purple..heheseriusly dik…akk teringin sgt nk ade 3D header..miahaha..wooooooooooooooo..pttla laju je die dpt idea nk design header akk.inspired by cik CG rupanya..eh sape CG.sori…t akk stalk kamu..hehetgok…akk x hbis lgi nk komen header yg kamu buat ni…sbb akk terlampau suka dikkkkkpeewiiittttt…trrimaaaa

  6. >he2 lawa2. dah lama tunggu dah. tapi ntah bila ar AF nak watkan tuk BMJ agaknya?

  7. >Aik… tak pasan nie.. Kih3.. Tens weyh.. haha..ko org ke berapa puluh tah cakap aku gedik.. okbai.. muahahahahaha

  8. >@Mss Ieza: :angguk :angguk :geleng :geleng . hehehe

  9. >@pearl jade: hehehehe , thanks kerana sudi komen di blog picisan saye , CG tu kawan seblogger saye .. dia dah pergi ke UiTM tak salah saye .. rindu die T____T

  10. >@Blogger Melayu Jawa: dah tunggu lama dah ?? header blog BMJ ? af tak berani buat .. takut buruk😦

  11. >@hafiz hafizol: teruknye kau mengedik bai . hahahahaha , thanks sudi komen😀

  12. >wahh.smart2^^ ajar lah sikit.xpenah buat header sndiri =.=''

  13. >@iffahzinnirah: alahai ciannye .. takpe la sy takde toturial wat header .. huhu😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: