>Maharaja Lawak Minggu 8 – Jambu

>

  Salam kawan-kawan ,  mari kita saksikan video Maharaja lawak Jambu Minggu 8 disini . Lepas ni kita akan saksikan video dari Kumpulan Sepah , Kumpulan Balas , Man , Kumpulan Jozan selepas ini yea . Enjoy . Aku ada letakkan tips untuk download video dari youtube . Jom saksikan😀

Maharaja Lawak Minggu 8 Jambu
  
  
Tips untuk download : ayuh download melalui : ant.com😀
    Tags : Maharaja Lawak 8 Jambu , Maharaja lawak minggu ke 8 Jambu , Download video Maharaja lawak 8 Jambu , Jambu maharaja lawak 8 , Video Jambu maharaja lawak 8 .

Posted on May 20, 2011, in Artikel Bebas. Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. >Sikap Yus makin mejadi2 agak KASAR dan berlagak mcm bagus sangat… x patut laa dengan Juri pun nak guna bahasa "KURANG AJAR" Mana budi bahasa org MELAYU ??? Jgn berperasaannn yg awak tu dah bagus sangat. Itu sebab nya dah jdi JUARA pun x brapa nak popular… asyik terjerit2 jeee … Wahai Yus cuba lihat blk lawak awak yg lepas2 tuu . Tokeh ok x de laa nak sepak2 dan mcm2 kat patner . Berlawak jee mcm biasa x yah nak terajang2 dan angkat2 kaki.

  2. >@Anonymous: biasalah , cara yus bergurau dari dulu lagi kasar2 sikit :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: