>Contest Blog Paling Comel

>     Salam kawan-kawan , kali ni af sekali sekali nak mencuba nasib untuk join contest-contest lagi . Kali ni af menuju ke contest yang dianjurkan oleh Farina Afza   ni . Hehe . Korang rasa af layak ke join contest blog paling comel ni ? Blog af ni biasa-biasa je .

Photobucket

      Sebenarnya af tak yakin pun af boleh menang tapi kan saja la nak memeriahkan lagi contest beliau sebab af dah boring tak de entry nak update . AF nak kata blog ni comel pun tak dak la tapi yang pasti blog af ni sweet ja . Hehe .

   AF dari kecik lagi memiliki naluri warna yang diminati wanita . Haha , AF minat biru muda , purple dan hijau daun . Nak tahu kenapa ? sebab walaupun AF nampak ganas tapi hati ada taman ma . Haha , tapi AF bukan geng lembut-lembut ok ! Haha , japg ada claim AF ni lembut man . 



   Ape yang AF harap adalah dalam banyak-banyak tu calonkan lah AF dalam group lelaki . Habis campur gaul ni , dose tau ! Haha ^__^ . Just kidding , apa-apa pun terpulanglah kat penganjur untuk menilai sendiri template , header dan content blog AF untuk santapan umum . Apa saja dari AF ni adalah kerana minatkan perhiasan dan mencantikkan blog sahaja .  Assalam , Tammat sudah . Ok bah kalau kau . AF gerak dulu . Opps , sebelum tu AF sertakan syarat-syarat untuk korang join contest ni dan siapakah yang AF tag ? Jom kita saksikan :-

   Syarat-syarat permohonan Contest ini :-
  1. Mesti ada blog .
  2. Mesti wajib follow blog ini .
  3. Tuliskan satu entry bertajuk Contest Blog Paling Comel bersetakan gambar dibwah .
  4. Lepas dah buat entry terus comment ke entry ini .
  5. Tag 3 rakan anda pastikan dorang tahu .

Dan AF bersetuju untuk memilih contesters lain seperti :-

1. E-ra pasha
2. Deeya
3. Puan Kutu

  Selamat maju jaya . Assalam ^_^

Posted on May 19, 2011, in Join Peraduan. Bookmark the permalink. 17 Comments.

  1. >good luck afsuke.comel2!hihi

  2. >@zati embong: thanks . btw , af comel tak ? hahaha . :p

  3. >@fyy mokhtar: sebab tu af takmo tag fyka . hehehe😛 . thanks sudi like ^_____________________________^

  4. >aq dah like dah bro..keh3..

  5. >@EZAD AMIR: thanks 4 the LIKE bro😛 keh keh .

  6. >@unknown girlz: huhuhu , thanks yea mencomel kat sini :p

  7. >tq yer tag.insyallah akan join..:)

  8. >waaa..e-ra kene tag la…weeee e-ra berani sahut cabaran !!! yeahhh!!! nk join jgk..heheh..thnkz AF

  9. >wlaupun header blog nie da takde lg burung , tp belog nie tetap chumel .. gud luck Que ! mekasey tag sye . insyaALLAH free nanti sye buat okey .. hehe ~

  10. >@E-ra paSha: wow era pantang dicabar , hehehe . thanks 4 repond yea era :p

  11. >@deeya: burung ada kat sidebar je , tak nak letak burung kat kepala da :p

  12. >dah join …! ^___^

  13. >@deeya: thanks yea for join :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: