>Freebies 10 3D Header Percuma

>

  Salam kawan-kawan , bermulalah hari ini dengan kehidupan yang sedia kala . Dibawah sinaran matahari dan bulan disekelian alam , aku dengan berbesar hati ingin menjadi ke alam designers semula . Setelah lama menyepi dengan pembikinan header-header ni . Teringin nak mengasah bakat lagi .




   Kali ini untuk permulaan kedua aku akan berikan freebies 10 3D header untuk followers aku yang mencecah 1131 followers setakat ini . Antara 1131 followers ni , siapa kah yang nak header 3D design aku ? *1-2 orang mengangkat tangan , yang lain wat tak tahu je . hehehe . Mungkin setiap design-design aku tak lah seberapa cantik sangat .





  Untuk pengetahuan korang , aku akan recycle atau kitar semula theme header yang tak digunakan lagi oleh freebies aku tahun lepas . Diharap korang ok je la sebab dah tak guna da . Aku ada sedikit syarat untuk korang kalau korang nak freebies 3D header ni :-


1) LIKE FanPage Facebook abdulfarique.com *wajib LINK Fanpage abdulfarique.com
2) Buat entry bertajuk | Kenapa aku nak header design abdulfarique ? | *wajib
3) Letak banner penguin aku diatas ni kat entry tu *wajib
4) tag 400 orang kawan . , hehehe . tipu je . tak payah tak payah !
5) kiss aku *wajib . Bahaha , gurau gurau !! ^_^




   OK diam diam ! boleh diam ?! Ok tadi tu syarat , ini terma untuk 3D header pula .

1) Tiada gambar sendiri di header anda . Hanya gambar kartun dan sebagai .
2) Lebih diutamakan kepada blogger yg mempunyai facebook .
3) servis adalah online , secara langsung melalui IM facebook . Jangan off atau away dari facebook kalau aku sedang buat header untuk korang .
4) masa untuk siapkan 1 header adalah 20-30 minit saja .
5) 1 hari purata header yang mampu dibuat mengikut psikologi | 2-3 Header sehari .
6) Bersabar menunggu nombor giliran anda dipanggil .
7) bekas pengguna header aku dilarang memohon .

  Sila Alert disini . Kalau header dah cukup quota , pembukaan 3D header premium dibuka .

Misi : Saya tolong awak , anda promote saya ^_^ .

Visi : Bersama sama memajukan sesama insan .

    Cari aku di facebook official of tempoyak . Klik sini : FACEBOOK

  Siapa cepat dia dapat , tarikh tutup permohonan : 18 Mei 2011

(0) 3D Header is Available . 
FORM IS CLOSED
Kepada pemilik link2 dibawah ini sila mgs fb saya untuk temu janji .

Posted on May 16, 2011, in Artikel Persendirian. Bookmark the permalink. 27 Comments.

  1. >thanks for join yea🙂

  2. >skru nk join..boleh lg kan?? nnt mlm skru kasi link..xsempat nk buat entry skrng nie..

  3. >skru nk join..nnt mlm skru kasi link..skrg xsempat la..hehe..tngu taw

  4. >.as salam , nak tanya , apa yang dimaksudkan dengan 3D header tu yer ?.SI PENERJAH BERANI MATI

  5. >nak jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk😀

  6. >terima kasih kepada semua yg join . yang mana link saya show kat sini ni bermakna diterima la . tinggal 1 lagi available . last call .~mgs fb af buat temu janji ^_^

  7. >@HeziqaMushadadLee: ok awak last call .PERMOHONAN DITUTUP .

  8. >alahh nape sepuluhh?buat la doploh ke,doploh lima ke?hehe btw lawa la header😀

  9. >alaaaaaaa, dah tutup ke? sob sob😦

  10. >ala…bru jer taw..huhu..ruginyer

  11. >hurmmmmm…sediHnye lambat….punyelah semangat buat entry…sob…sob…=(..xpela xde rezeki..

  12. >halaaa… bekas pengguna header AF takleh memohon?? baru cadang nak tuka lg.. ngeh3.. tapi header yg skang pon ramai dah puji tau.. ehem sapelah yg buat kan kan? :p

  13. >@Siti Safiyyah: hehehe , bekas pengguna dah pernah rasa la ss :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: