>Live Perlawanan Liga Super Malaysia 9 Mei 2011

>

    

   Salam kawan – kawan , wahh hari isnin ni ada perlawanan Bolasepak Liga Super Malaysia . Selalu aku lebih-lebih Pelita Jaya je . Tapi kali ni nak buat entry sama adil la . Huhu . Diantara perlawanan Liga Super yang ada hari ini adalah seperti berikut :-

  
 Sabah VS Pahang (perlawanan bermula pukul 8:15 malam)

Harimau Muda A VS Perak (perlawanan bermula pukul 8:45 malam)

Johor FC VS Terengganu (perlawanan bermula pukul 8:45 malam)

Kedah VS Selangor (perlawanan bermula pukul 8:45 malam)

K. Lumpur VS Perlis (perlawanan bermula pukul 8:45 malam)

T-Team VS Felda United (perlawanan bermula pukul 8:45 malam)

   Tak salah aku perlawanan ni ada siaran langsung . Kat RTM kot . Bagi aku perlawanan yang paling tercabar diantara perlawanan diatas adalah Kedah vs Selangor dan Johor FC vs Terengganu . Lagipun diorang kan pasukan terhangat skarang . Sedikit informasi . Jika ada live streaming dari mana-mana website tentang Perlawnan Liga Super Malaysia 9 Mei hari ini , aku akan update ok🙂

Tags : Live Liga Super Malaysia , Liga Super 9 Mei 2011 , Live streaming Liga Super , Jadual Liga super , 2011 malaysia Football , Johor Fc vs terengganu , Kedah vs Selangor, Keputusan liga super 9 mei 2011 , Keputusan Liga super hari ini . 

Posted on May 9, 2011, in BolaSepak. Bookmark the permalink. 3 Comments.

  1. >whoaa,,bola..makan bola,tido bola..kui3..=p

  2. >@cikida: maklum lah , saya gila bola :p

  3. >@cikida: maklum lah , saya gila bola :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: