>Video Youtube Live Maharaja Lawak Minggu Ke 5 Full

>      Salam kawan-kawan , kali ni aku kembali lagi untuk Maharaja Lawak Minggu ke 5 ni . Disini aku sertakan video yang secepat mungkin dengan credit khas untuk guatv yang menjadi uploader terpantas di internet . gila gila ah !🙂

 

       Masihkah Kumpulan JOZAN akan dapat terus meraih undian tertinggi lagi selain dari kumpulan JAMBU , NABIL dan kumpulan Sepah ? semuanya terletak ditangan dan jari dan duit dan kerajinan sendiri . sudah sudah , merapu da . Harap JOZAN terbaik lagi .. Marilah kita saksikan video live youtube Maharaja Lawak Minggu ke 5 bersama-sama Kumpulan JOZAN , sepah , jambu dan balas serta peserta individu iaitu Nabil , Jihan , Amir dan Man🙂

MAHARAJA LAWAK MINGGU KE 5

Man Minggu ke 5

Nabil Minggu Ke 5

Kumpulan Balas Minggu Ke 5

Kumpulan Jambu Minggu Ke 5

Kumpulan Sepah Minggu Ke 5

Kumpulan JAMBU Reupload Minggu Ke 5

Penyingkiran Minggu Ke 5 

Amir Minggu Ke 5

Jihan Minggu Ke 5

    Nota : Sila Refresh blog ini 15 MINIT sekali untuk melihat video Maharaja Lawak minggu 5 yang telah diupdate . Jangan risau saya tetap meletakkan video ML disini secepat mungkin kerana saya alert dari guatv . Thanks🙂 . Silalah komen sikit tentang peserta kita tu ye :) 

Posted on April 29, 2011, in Artikel Bebas. Bookmark the permalink. 10 Comments.

  1. >thank you so much!! bestnyeee dayana tade warna tak leh tengok😦 nseb ada post ni hehe :D!

  2. >thankz for shared.. sesuai untuk umah yang xde astro cam saya ne…. hehe

  3. >nabiL kurennng…juz BW here…kaLu sudi,,terjah la…\kalu laaaaaaaaaaaaaaaaagi sudi,foLLow la….http://simpleas-fai.blogspot.com/

  4. >terima kasih. teruskan download sampai final. saya tak ada astro kat rumah.

  5. >well macam biasalah. jozan dengan sepah tetap best! hihi

  6. >@Dayana AZ: wow , toce toce toce .. nanti dayana terus singgah blog ni lau maharaja lawak diudara lagi ye:)

  7. >@Fairus Ibrahim: huhuhu , nanti saya singgah ye🙂

  8. >@al-lavendari: saya pun takde astro kat umah jgak🙂 . membazir🙂

  9. >@SitiSafiyyah: wow wow wow , minat yang sama😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: