>Video Youtube Live Maharaja Lawak Minggu Ke 4 Full

>    Salam kawan-kawan . sekali lagi aku kembali dan aku akan saksikan korang Video-video maharaja Lawak minggu keempat ni . disebabkan astro telah mengubah saluran beliau , ramai yang lebih puas hati menonton di internet . Sapa sokong ? aku sokong gila . Jimat sikit . Ada banyak benda lain yang patut kita gunakan .

 

   Jom kita lihat video-video yang terkini . Khas aku kreditkan untuk guatv.com kerana sudi merakam video maharaja lawak minggu 4 ni . Harap korang layan , apa-apa pun , hidup JOZAN🙂 Jom kita layan ..


Amir Minggu ke 4

Kumpulan Jozan Minggu ke 4

Man Minggu ke 4

Kumpulan Sepah Minggu ke 4

Alex Minggu ke 4

Nabil Minggu Ke 4

Kumpulan BALAS Minggu ke 4

Kumpulan JAMBU Minggu ke 4

Penyingkiran Minggu Ke 4

Jihan Minggu Ke 4





Masih banyak video-video yang tengah upload , jadi korang tunggu . Aku sentiasa alert untuk kegembiraan korang🙂 . Sila jangan close blog aku kalau masih byk video tak masuk lagi , sila refresh blog aku 15 minit sekali koman-koman pon . Aku alert dari guatv . thanks🙂

Posted on April 22, 2011, in Artikel Bebas. Bookmark the permalink. 6 Comments.

  1. >Assalamualaikum af…tq sudi kongsi…

  2. >@miss ct: wassalam .sama2🙂 . thanks visit :p

  3. >waaa..thnkz sudi share..sng sikit nk tgk

  4. >sama2 e-ra pasha🙂 . nanti for the next era singgah sini lagi k🙂 ada lagi video2 maharaja lawak kat sini🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: