>Keputusan Peraduan Review Blog Transformasi AF .

>    Salam kawan-kawan , ingat tak Contest aku baru-baru ni ? kalau tak ingat klik contest AF ni .Haha , aku akan umumkan pemenangnya pada hari ni . Dah nak masuk pukul 12 mlm da bermaknan 18 hari bulan April . 20 April ni hadiah akan diberikan . Disebabkan masa tak cukup contest ni aku tutup awal . Maaflah buat sesiapa yang rasa nak join tapi aku tutup awal kerana ada masalah-masalah tertentu ye . Bukan tak bagi change kat korang supaya join , tapi ada masalah sikit .

 

    Huhu , sekali lagi aku nak ingatkan awal-awal . kepada sesiapa yang tak menang tu . Janganlah berasa kecewa sebab cara aku pilih tak sama macam korang pilih nye🙂 . Aku pilih mengikut dari segi korang faham syarat-syarat aku . Selalu view blog aku untuk tengok update . Bagus-bagus aku suka . Aku lagi suka kalau seseorang tu bersungguh-sungguh dan berusaha menyelidik blog aku . Tak kisah sama ada ayat entry korang panjang ke pendek ke , asalkan ada isi dan kefahaman . 

   Bagi yang menang tu aku harap korang sentiasa singgah blog aku . Support each other . Bukan mintak la tapi sokonglah aku bila aku benar ye . ( sambil lagu sedih dimainkan ) . Oke la keputusan bagi Peraduan Review Blog Transformasi AF akan aku umumkan bila korang tekan READ MORE . huhu . Tak payah sedih sedih .  

Syarat-syarat pertandingan.
  1. Buat satu entry bertajuk “Contest! RM100 untuk dimenangi dari abdulfarique.com .
  2. Copy banner yang di atas dan ‘link’kan kepada www.abdulfarique.com.
  3. Buat satu entry review tentang blog  www.abdulfarique.com  dan apa yang patut AF transformasikan dalam entry contest tadi .
  4. Copy dan paste link korang kat bahagian komen di abdulfarique.com
  5. Copy header AF dan paste di entry blog korang .
  6. Terbuka bagi sesiapa yang follow blog AF .
  7. Tag 3 orang .

 Hadiah Utama
1. 1st Prize = Wang Tunai RM100 , Topup RM10 .
2. 2nd Prize = Domain .com bernilai RM30 , Topup RM10.
3. 3rd Prize = Header Bernilai RM10. Topup RM5 .
4. Saguhati = Topup RM5 .
5. Saguhati = Topup RM5 .

Maka pemenangnya contest aku ni jatuh kepada .

Johan : GREENTIQO ~ greentiqo entry
Membawa Pulang Wang Tunai RM100 dan Topup RM10
Naib Johan : NOORMURNIOTHMAN ~ noormurniothman entry
Membawa Pulang Domain .com bernilai RM30 , Topup RM10
Tempat Ke 3 : AKULAHE-RAPASHA ~ akulahe-rapasha entry
Membawa Pulang Header Bernilai RM10. Topup RM5 .
Tempat Ke 4 :DALITTLEDEEYA ~ dalittledeeya entry
Membawa PulangHeader Bernilai RM10 ( hadiah Tambahan )
Saguhati: ATASAWANBIRU ~ atasawanbiru entry
Membawa Pulang Topup RM5 .
saguhati : FINAWANI ~ finawani entry
Membawa Pulang Topup RM5 .

   Tahniah kepada pemenang . Kepada Pemenang Berkaitan topup sila serahkan telefon korang . ehh telefon pulak , no telefon korang untuk aku direct topup , yang berkaitan dengan header dengan domain sila serahkan password dan email korang , dan yang berkaitan dengan wang sila serahkan no.bank korang kat alamat email official aku farique.suzuran@yahoo.com berserta bukti itu korang , korang komenkan email korang kat komen bawah ni supaya menjadi satu bukti ye . Semua pemenang diminta membuat entry kemenangan .

   Bagi yang tersingkir , kenapa korang tak undi perserta-perserta lain ?! Talian undian pun dah tamat . Kenapa ?! menyesal ke kegemaran korang tersingkir ?! janganlah ! korang yang tak undinye pun ! Kenapa nangis ?! korang jangan nak bersedih ! salah korang , tak undi perserta-perserta lain ! haha ! dah macam realiti show raja lawak da . Kepada yang tersingkir tu aku harap korang jangan kecik hati . Cuba lagi untuk kontest ketiga aku oke .

   Bukannya aku seorang yang pilih kasih atau apa-apa pun , tapi korang tengok dan nilai sendiri entry pemenang ni ye . Aku harap korang faham dan sokong aku lagi selepas ni . Aku tak tahu la kemana hala hulu aku lagi tanpa korang . Aku harap korang masih kat belakang aku untuk mendukung aku . 

   Kepada pemenang , korang jangan nak buat muka terperanjat .haha . garang gila aku ni . Tahniah diatas kemenangan dan ikutlah prosedur-prosedur untuk menuntut hadiah korang k . Assalam . Tahniah :) 

 
   Nota : bersyukurlah diatas kemenanganmu dan bergembiralah diatas kemenangan insan lain🙂
 

Posted on April 17, 2011, in Peraduan. Bookmark the permalink. 32 Comments.

  1. >yeah babeh!!! you rock it!!!! grrrr!!!!menang menang menang!!!

  2. >mahal2 hadiahnya…RM100 !! wAAAAAAAA

  3. >@Kodet: hahaha , takde la mahal sangat pun🙂

  4. >sheistyco@gmail.com😛

  5. >@c-tea: ala c-tea janganlah sedih . domain untuk ctea tetap ada kat bloglist terhangat tu kan🙂

  6. >lor memang terkejut beruk nie,tak sgka pulak boleh menang.suka sbb layout dh tuka itam,gaya, mutu keunggulan.tq yer dh tau menang excited pulak,pastu ckp pasal diri sendiri,kenapa aku tak menang no 1,lepas la duit minyak blik kmpg.gila tamak!haha.apapun tq yer AF. Masih lg tak percaya yg sy menang.Akan terus menyokong AF!

  7. >sy dh send email kt AF, sy yg tnya pasal password tu, rasanya e-mail yg tertera nama sy tu pun dh ckop bukti kot mengatakan yg tu noor murni othman.hehe..

  8. >xperasan la da contets tu… kalo x dah lame join🙂

  9. >wahhh .. dpt jugakkk ???? ta cye r …. huhu ,,

  10. >YEAHHH!! Tq AF!!! e-ra mmg nk cgt dpt tmpt-3,,hhaah (nk header)

  11. >ta percaye ta percaye !! baru sempat tengok nie .. nak pengsan jap ! haha ! yang diminta bakal di email esok .. bnyak keje ! :p

  12. >@topimagine: hahaha . takpe2 . next week join k contest satu lagi🙂

  13. >@E-ra paSha: tahniah , header bukan dari AF tau . dari Alieff.com

  14. >@deeya: hahaha . oke oke . take note🙂

  15. >Tahniah kepada semua yang bertuah ^_^ ..Tuan rumah, nanti ada rezki, buatla lagi .. Hehehe

  16. >dah email taw .. tapi cemane nak buktikan yer . erm ~ cek kat inbox ade email nie taw 'deeya.career@gmail.com'

  17. >whoah , itee dapat jugakkk ^^. macam tak percayeee jueaa . hihihi

  18. >@AdiaLuze: InsyaAllah tapi nanti join lagi tau🙂

  19. >@fina wani: ok . thanks , nanti af inform k🙂

  20. >af .. xdpt pon lg adiah … ehe

  21. >@fina wani: laaa ! nape tak gtau . ok2 japg af mgs kat emel .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: