>Bila Blog Ditansformasi

>    Salam kawan-kawan . Alhamdulillah sekarang ini blog aku dah ditransformasikan oleh http://www.alieff.com . Wahh , sekarang nampak berlainan sikit kan🙂 . Cantik-cantik designers alieff ni . Bagi sesiapa yang berminat boleh la ke blog beliau . 

  Aku nak buat sedikit pengumuman disini dimana contest aku iaitu contest Review Blog Transformasi AF telah aku tutup kerana followers aku telah mencapai 900 lebih . Bukan apa , aku tertunggu-tunggu angka 1000 ni jadi aku telah bercadang untuk membuat kontest yang ketiga kalinya . Terima kasih kepada 15 blog yang sudi join contest blog aku .

  Keputusan pemenang aku akan beritahu apabila aku selesai menilai hasil penulisan korang nanti ok . Aku ucapkan tahniah kepada mimieazam.blogspot.com yang telah bertukar domain malam semalam kepada http://www.mimieazam.com kerana telah sudi join segmen bloglist terhangat aku . Berikut mengenai transformasi blog aku ni , aku masih kekalkan header ciptaan aku dan aku minta alieff tukarkan kepada warna kuning , biru dan putih kerana ianya melambangkan warna negeri aku iaitu penang dan sedikit sebanyak memberikan maksud .

  Untuk kontest ketiga ini aku akan hadiahkan korang 80% barangan dari perkhidmatan alieff.com dan 20% barangan dari perkhidmatan ihosterz.com . Ala takpe kan kita support kawan-kawan kita . Lagipun hasil-hasil mereka ni memang terbaik . Ada yang tertanya-tertanya kat aku , kenapa aku tak transformasikan blog aku sendiri . Mengenai soalan itu jawapannya adalah kerana aku dah penat dan tak pernah puas design blog aku sendiri dan aku rasa aku teringin nak rasa blog aku didesign oleh orang lain dan sekarangnya , fuhh lawa ye design alieff ni .

   Mengenai contest review aku lagi , aku akan umumkan pemenang untuk naib johan , tempat ke3 , ke4 dan saguhati dulu . Untuk pemenang utama aku akan beritahu lambat sikit . Saja je nak buat-buat gempak sikit lagipun aku sekarang ni tengah simpan duit sikit sebab aku baru je lepas daftar untuk ambil lesen motor ni , sabtu ni baru aku kena pergi ceramah 8 jam tu . huhuhu .

   Aku masih terfikir contest apa yang patut aku buat untuk kali ni . fuhh pening la , korang boleh bagi idea tak ? 

Posted on April 7, 2011, in Artikel Persendirian. Bookmark the permalink. 18 Comments.

  1. >waaa,best hadiah.. tpi aisya tak join..ngeh2..:)

  2. >@nur aisya humaira : ala nape aisya tak join ? huhuhu

  3. >memang smart! hehe mahal ke caj ni?

  4. >@Mr.Kerro: baru RM30 ja bro .. jom3 beli2🙂

  5. >wah..cantiklah..smart lak tu….kemas je…adoi..teringin…

  6. >@c-tea: lau teringin jom la beli kat alieff.com🙂

  7. >salam..nice blog..Nuffnang bagi tiket free di blog saya!!TQ

  8. >@madammondoq: wassalam , saya tak minat nuffnang🙂 .. tahniah2🙂

  9. >sori fariq , aku tak sempat join …. maafkan aku..

  10. >canggih dah blog ni..tahniah kat areliff dan kat farique..transformasi yg hebat..=)

  11. >@!! Kodet !!: takpa bro .. salah aku jgak sbb tutup awal … tp aku tunggu ko untuk contest ke3 aku🙂

  12. >@Jejaka Terhangat: wahh .. komen yang membina .. thanks visit blog aku jt🙂

  13. >ohh ade maksud di sebalik tiga kaler ni rupenye. hehe. erk habis tu kalo ss tuka template, takkan nak gune kaler hitam putih kot lambang negeri pahang? kehkeh ;p

  14. >cantik giler bila blog ni ditransform!!!<3 jeles wawawa… contest 3 canggeh giler!!!waaa… tp aku tak dpt masuk lagi kot

  15. >@Siti Safiyyah: kalau ss kita sama cam af la .. kan kita couple . hahahaha , takde la gurau je🙂

  16. >@tiQo…(-_-''): laa .. asal lak tak dapat masuk ??

  17. >uiihh x sbr nyh!! hehehe

  18. >@E-ra paSha: haha era , takpa2 . tak kan lari gunung dikejar🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: