>Maharaja Lawak 2011 Pun Dah Bermula ..

>

 

  Salam kawan-kawan , maharaja Lawak di astro prima dan astro warna pada 1 april 2011 jam 10.00 malam memang aku nanti-nantikan . Diantara yang paling aku minat adalah Kumpulan Jozan . Selain itu aku juga meminati kumpulan sepah dan kumpulan Balas . Rancangan telah mula semalam . Tapi aku tak dapat tengok secara langsung dari TV , sekadar tengok dekat youtube je la sebab rumah aku tak ada astro . haha🙂

   Dalam rancangan Maharaja Lawak ni ada 12 peserta yang hebat-hebat sekali . Contohnya Jozan , Jambu , Balas , XN3 , R2 , Amir , Man , Alex , Sepah dan lain-lain lagi . Tapi yang paling minat sekali mesti lah jozan sebab aku minat lawak Johan . Bagus jugak pihak Astro buat rancangan ni sebab aku nak jozan pegang takhta setelah diorang tewas pada Raja Lawak 1 . Teringin rasanya aku nak pergi join Raja Lawak 6 . hahaha , perasan ja :p .

 



   Tapi persembahan Jozan pada maharaja lawak musim pertama ni ramai kata jozan buat lawak sederhana , tak menghiburkan peminat . Tapi bagi aku tak . Ye la kan baru musim pertama . Biasalah lawak-lawak macam tu . Biarlah dari rendah meningkat ke tinggi jangan dari tinggi menurun ke rendah . Tapi ok apa lawak diorang . Aku tak pasti dengan kata-kata Mamat Khalid terhadap Jozan , recycle lawak yang lama tu betul atau tak . Aku rasa tak ataupun mungkin aku yang tertinggal melihat lawak diorang sebelum ni .



   Tapi walau apapun tanggapan orang terhadap Jozan , aku tetap sokong Jozan ! chaiyok Maharaja Jozan !🙂

Posted on April 2, 2011, in Artikel Persendirian. Bookmark the permalink. 23 Comments.

  1. >Nabil is still the best!!!! Hahahaha… silap2 Amir I'm sorry yg tetiba jadi juara, mana nak tau….ramai awek mesti undi kesian kat dia pasai kata dia cute???…

  2. >@Khairil : hahaha .. nabil den kotopi kan sobab den tak bapo minat ei .. hihi . Amir i'm sorry cute ?? alahai .. boleh je la . heheh🙂

  3. >SEPAH n BALAS the best!!! NABIL n JOZAN tetap di hati..ngee~

  4. >ahaks….jozan tak best la semalam..:) balas n sepah mmg best😀

  5. >@!eNa PnG : tak pe la , itu baru musim pertama .🙂 . yeahh balas n sepah best🙂

  6. >Assalamualaikum…ct rasa nabil..sepah..balas.. adalah persaing terhebat jozan ok?? mayb jozan simpan kuku..just wat biasa2 utk minggu pertama…..

  7. >@miss ct : wassalam , yeaa .. ini yg sy nak katakan tp lupa😛

  8. >ta tgk sbb umh ta de astro juge. hihi~ tapi jozan the best !

  9. >@fatien ! : yeaaa ! steady la penyokong jozan !🙂

  10. >fyka pun same ngn farique🙂 sokongg jozan🙂

  11. >TAHNIAH!!! Wartawan dari Planet Marikh membuat liputan pasal blog anda! Sekarang, anda sudah popular di Planet Marikh! Sila terjah untuk mengetahui kebenarannya! HAHA.TEKAN UNTUK BERLEPAS KE MARIKH>>>> http://shairazisaidin.blogspot.com/2011/04/10-blogger-paling-seksi-in-review.html

  12. >@fyy mokhtar yeahhh , jozann ! cantiklah fyka😛

  13. >@Shairazi Saidin : bro … trimas bro.. jauhnye ko turun ke bumi nak buat liputan🙂

  14. >pilihan hati:jzan….hrp diorg dpt title ''maharaja lawak''….jozan is da best..!!

  15. >@ nOTy guGUrL : yeaaa . vote for jozan ya🙂

  16. >yea….i will…forever n ever…hnye jozan di hati…=)

  17. >@ nOTy guGUrL : yeahhh steady la .. da ramai af kumpulkan peminat jozan da ni🙂

  18. >jozan akan merangkul mahkota Maharaja Lawak…hehehe…..

  19. >@ nOTy guGUrL : hahaha . yeahhh jozan ttap terbaik ! :p

  20. >get 1000 facebook likeshow to get 1000 facebook likesbuy facebook likes http://www.tecmajors.com/member.php?20371-WDooxnanty http://ivelostmykeys.com/forum/index.php?action=profile;u=18630 buy facebook likes buy facebook likes get facebook likes how to get 1000 facebook likes _________________ buy facebook likes [url=http://1000fbfans.info]how to get facebook likes[/url] buy 1000 facebook likes get 1000 facebook likes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: