>Peraduan Review Blog Transformasi AF .

>

   Salam . fuhh dah lama AF tak buat peraduan . Ok kali ini AF nak cuba buat contest sekali lagi . Contest kali ni AF akan buat peraduan Review Blog baru AF ni . AF harap ramai lah yang sudi join . Sejak kewangan yang terlebih mencukupi ni , AF teringin nak buat peraduan . Akhirnya berjaya jugak .
   AF pun kadang-kadang teringin jugak nak join-join peraduan ni tapi AF dah tau da , memang AF akan kalah . hahaha . ok la , syarat-syarat pertandingan semua ada kat bawah ni . Jom kita check it out🙂
   
Syarat-syarat pertandingan.
  1. Buat satu entry bertajuk “Contest! RM100 untuk dimenangi dari abdulfarique.com .
  2. Copy banner yang di atas dan ‘link’kan kepada www.abdulfarique.com.
  3. Buat satu entry review tentang blog  www.abdulfarique.com  dan apa yang patut AF transformasikan dalam entry contest tadi .
  4. Copy dan paste link korang kat bahagian komen di abdulfarique.com
  5. Copy header AF dan paste di entry blog korang .
  6. Terbuka bagi sesiapa yang follow blog AF .
  7. Tag 3 orang .
 Hadiah Utama
1. 1st Prize = Wang Tunai RM100 , Topup RM10 .
2. 2nd Prize = Domain .com bernilai RM30 , Topup RM10.
3. 3rd Prize = Header Bernilai RM10. Topup RM5 .
4. Saguhati = Topup RM5 .
5. Saguhati = Topup RM5 .
  Ini lah dia syarat-syarat serta hadiah hadiah peraduan AF ni . AF mulakan peraduan ni pada hari ini dan akan berakhir pada 19.04.2011 . Mari-mari join . InsyaAllah kalau jumlah penyertaan banyak AF akan tambah hadiah lagi dan bukakan lagi 5 pemenang . AF harap ramai lah yang join ye . Tapi ingat sekali lagi . Follow AF + Copy header AF + Buat Entry tentang Peraduan ni + masukkan sekali Review Blog AF dalam entry peraduan + Dah Siap komen link entry kat entry ni . Jom mai pakat ramai-ramai kita join na !🙂

Ditutup Awal kerana contest ketiga hampir dekat !
Tarikh Tutup , 07/04/2011
 
  1. http://cinqleafclover.blogspot.com/2011/03/contest-rm100-untuk-dimenangi-dari.html
  2.  http://citeje.com/?p=824
  3. http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/contest-rm-100-untuk-dimenangi-dari.html
  4. http://farahshahirah.blogspot.com/2011/03/contest-rm100-untuk-dimenangi-dari.html         
  5. http://sunshineandsunlight.blogspot.com/2011/03/contest-rm100-untuk-dimenangi-dari.html
  6. http://moipunyerblog.blogspot.com/2011/03/contest-rm100-untuk-dimenangi-dari.html
  7. http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2011/03/contest-rm100-untuk-dimenangi-dari.html
  8. http://dalittledeeya.blogspot.com/2011/03/contest-rm100-untuk-dimenangi-dari.html
  9. http://zlfa97.blogspot.com/2011/03/contest-bernilai-rm100-untuk-dimenangi.html
  10. http://noormurniothman.blogspot.com/2011/04/contest-rm100-untuk-dimenangi-dari.html
  11. http://nuramalinayazid.blogspot.com/2011/04/contest-rm100-untuk-dimenangi-dari.html
  12. http://greentiqo.blogspot.com/2011/04/contest-rm100-untuk-dimenangi-dari.html
  13. http://atasawanbiru.blogspot.com/2011/04/contest-rm100-untuk-dimenangi-dari.html
  14. http://finawani.blogspot.com/2011/04/contest-rm100-untuk-dimenangi-dari.html
  15. http://adialuvluze.blogspot.com/2011/03/contest-rm100-untuk-dimenangi-dari.html

Posted on March 30, 2011, in Peraduan. Bookmark the permalink. 45 Comments.

  1. >nak masuk neyhh…nak num 1 <——-bank tgh kosong….heheheh

  2. >@Norashiqin Kamaruzaman : hehehe , lau camtu .. cepatlah jalankan syaratnya dan post link kat sini :p

  3. >TK datang jenguk selepas d sergah dan dipaksa rela oleh jejaka terhangat(sejuk mcm ais je sebenarnya ia tu.. hehe..)nanti TK tngok2 ye..br first time dtg ni..salam kenal..

  4. >macam mana pemenang dikira ? melalui backlink ? atau melalui review yang telah dibuat ? atau melalui random ?

  5. >@toyolkiut : salam kenal bro . ok bro kalau rasa nak join , come on je tau bro🙂

  6. >@!! Kodet !! : melalui backlink , idea untuk transformasi dan kerajinan tulis panjang atau cari idea

  7. >wah.. ingatkan AF tu akedemi fantasia. haha

  8. >@Abdul Fariquewaaaa.blog2 baru susah la..nak tulis panjang2?..aduh..tak jadi la nak join…hehehe..bru ingtkan nak join..

  9. >@Mr.CiteJe : panjang itu kerajinan je .. lau rajin tulis panjang2 tapi isi kosong wat pe .. adess kamu ni ..

  10. >RM100?? wow! free2 jek dapat..;p

  11. >@Abdul Farique : haha..saje2 je tanye..jgn marah..Join Dah!! http://citeje.com/?p=824 Boleh menang!!(yakin)..wakaka!..:D

  12. >af..ct nak join..dah wat entry..kalau ade mane-mane syarat yang ct tak ikut..af bagitahu k..http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/contest-rm-100-untuk-dimenangi-dari.html

  13. >dah join :)http://farahshahirah.blogspot.com/2011/03/contest-rm100-untuk-dimenangi-dari.html

  14. >maksudnya tiga yg penting la iaitu Backlink , Idea , Kerajinan menulis lah? ok… nnti aku buat…

  15. >e-ra mahu join jgk!!!!!! hee..jmpt bace ye..hope mng la ye..=P(kalo ade yg slh btwu ye..tQ)http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2011/03/contest-rm100-untuk-dimenangi-dari.html

  16. >@Mr.CiteJe : terbaiklah .. thanks 4 join🙂

  17. >@c-tea : ok thanks 4 join yea :p ..

  18. >Wowwww!!Ada contest!!Nak joinlah..actually dah join dah..http://zlfa97.blogspot.com/2011/03/contest-bernilai-rm100-untuk-dimenangi.htmlKalau ada apa-apa tertinggal gtaw tau..TAPI…Ada satu syarat sya tambah…PROMOTE blog AF..heheh..rasuah sebenarnya..Thanks adakan contest!!ngee~

  19. >sy seorang yg rajin tulis panjang2 tapi isi kosong..join jugaklah walau AF tak suka..Cuma bg peluang 3org power review blog AF..http://noormurniothman.blogspot.com/2011/04/contest-rm100-untuk-dimenangi-dari.htmltq..

  20. >nak join ni….sat ag letak link kat sini.🙂

  21. >@Abdul Fariquehuhu….kena tag gak ke?? heheh….bawu tambah syrat kan kan… =p

  22. >erm AF…aku join…sedang dlm proses ni…tp agak panjng lah…sekarng ni tgh baca novel AF….tunggu k…tadi nk suruh AF transform sikit kat ruangan novel tu tadi….tp bila mata ni baca novel tu…terus lekat…hehee…wlaupun ada ksalahn bhs…tp jln cerita mnarik…tp baru part 1 aku baca ni…nak habiskan jap…nanti aku letak link…hehe…

  23. >semua yg post link penyertaan kat sini , af terima tau ..🙂 harap2 ada lagi yg join :p

  24. >@tiQo…(-_-'') : ala biasalah gua baru2 je dalam penulisan novel ni .. hahaha ok2 .. i wait u🙂

  25. >kitee nak join lah , tapi tengah malam bute nii idea tak datang😦 esok esok sy join nyee AF , dapat saguhati pun okayy kannn . hehehe >.<

  26. >okayy dh siap >.< tak sangke plakk dapat siap awal , hehe . tapi pendek siked lh -.-http://atasawanbiru.blogspot.com/2011/04/contest-rm100-untuk-dimenangi-dari.html

  27. >@areen jerry : huhu .. takpa la asalkan da join . thanks yea🙂

  28. >@fina wani: yeahh ok fina . kamu yang terakhir … thanks 4 join .Perhatian , untuk semua pada hari ini 07/07/2011 ni bertanda bahawa peraduan ini telah ditutup penyertaan . Sebarang info dan isu semasa mengenai peraduan ini akan saya beritahu di entry yang lain .

  29. >alahh..baru je tau tadi dr blogwalking.. tak sempat pulak nak join..huhu=(eh, ade contest lagi ke pasni?nak join..nk join.. ^_^

  30. >@Faziera: huhuhu .. takpe la next week contest baru af akan jalankan .. harao awak join ye🙂

  31. >ala..xsmpat nk join la..AF..nnt de contest laen gtaw ye..nk cuba.. hehe

  32. >@cik tiera™: takpa2 , cik tiera tunggu de next contest ya .. here its coming🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: