>Bloglist Terhangat : Domain Percuma Bulan Ini Milik ……..

>    Salam . AF kembali lagi nak bagi 1 domain .com percuma untuk geng bloglist terhangat dan emas AF . Jangan risau , setiap tengah bulan AF akan berikan domain percuma untuk bloglist terhangat dan emas AF . Nak tahu tak agaknya siapakah yang terpilih untuk bulan ni ? 

   Untuk bulan ni AF dengan sukacitanya memberikan domain percuma buat mimieazam kerana kesetiaan meletakkan AF di bloglistnya walaupun AF sudah lama tak dapat nak online . Kepada bloglist AF yang lain , jangan risau korang AF akan pilih juga . Macam yang AF kata setiap bulan AF akan pilih 2 bloggers . 

  Apa apa pun AF nak ucapkan terima kasih buat semua yang menyokong pembangunan blog AF dan AF harap AF masih lagi mempunyai pembaca setia dan pengunjung di blog ini . AF pun sekarang ni tengah kurang idea untuk memantapkan penulisan AF . Jadi untuk mengelakkan AF terbuat entry mengarut , AF hentikan dulu penulisan AF . InsyaAllah bila AF dah banyak idea AF akan kembali dengan penulisan AF .

  Kepada mimieazam tolong buatkan satu entry dan ceritakan nama domain apa yang anda suka , minat dan mahu . Pastikan anda dah check sama ada masih kosong . Anda boleh menghubungi AF pada 5 hari bulan 4 tahun 2011 untuk AF aktifkan domain anda ye . Diharap bersabar . AF harap anda akan dapat merasai faedah kerana menyertai bloglist AF . Sekian .. Assalamualaikum🙂  

AF : Jom kita baca tentang Budak Jawa yang baru selesai urusan Pendaftaran SPM ulangan ? Selesai Sudah Urusan SPMU , Tinggal Tunggu Masa Je .

Posted on March 30, 2011, in Artikel Persendirian. Bookmark the permalink. 25 Comments.

  1. >wow rajin giler bagi domain free..ss bile nak bagi? ;p

  2. >@Siti Safiyyah : aritue dah ada niat nak bagi kat ss da .. tp baru AF tau SS nak tukar domain da .. tak sempat nak bagi hadiah😦

  3. >ala..nak jugak..camane nak dapat??ct nak jugak berada dalam bloglist AF

  4. >wah..ct dah ade dalam bloglist "blog terhangat" lah..thanks AF

  5. >@c-tea : ct tak letak AF kat bloglist ct , camne ct nak dapat ?🙂

  6. >oo..takpe2 janji niat tu ade..haha ;p

  7. >errr,…AFfa ta paham :Pnak ne letak AF kat dlm bloglist ea?

  8. >ok, fa dah letak da AF, tgk la (:

  9. >tahniah mimieazam…yg dah ada domain bro belanja la benda lain plak..please2…hehe

  10. >yeke..kene letak ni..hehe..baru tadi letak..hehe…owh..macam tu er..kene same2 lah kan..oke..huhu

  11. >power betol! mmg baik farique nih…

  12. >@cik aufa faqihah : tarikh segmen ni dah tamat . sorry la . AF letakkan aufa kat bloglist footer af ok :)http://www.abdulfarique.com/2011/02/segmen-jom-join-bloglist-terhangat-af.html

  13. >@Fairosza : jangan risau bro .. gua gantikan dengan topup atau bank in RM30🙂

  14. >@c-tea : ok tpi jangan kerana ni bru nak letak ye🙂 . AF tak lupa janji ..

  15. >@!! Kodet !! : mana ada baik bro . biasa2 je .. pic lu makin ensem ye :p

  16. >waaaaa~ nk jgk!!!!!free ue!!!! e-ra dh msok list bloglist emas laa..suka3..nyh syg AF lbyh nyh..wee~

  17. >@E-ra paSha : InsyaAllah lepas ni awak pulak🙂

  18. >seronokye dapat domain free..bile la nak dpt..

  19. >@Syukri Mohtar : hehe , syukri ada masuk dalam af punya bloglist terhangat ke ? :p

  20. >@SyedGraphiX : tak leh tak leh , SG dah ada :p

  21. >waaaa…jeles..jeles. kt blog yg dapat tukar ke domain tu…napelah kite xkenal awal-awal AF..=) fiera singgah dan follow AF..selamat berkenalan..=)

  22. >@http://www.fierapirot.bolgspot.com: wow .. so thanks . hee , takpe japg af singgah n follow balik🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: