>Dan Bila Boring .

>       Salam kawan-kawan , lama jugak AF tak online . Maklumlah AF baru baik dari demam campak . Dah la demam campak ditambah pula dengan streamyx kena potong . Ibarat sudah jatuh ditimpa tangga . Sedih juga , besar-besar la nak kena demam campak ni . Habis kulit aku . huhu . Dah dekat sebulan aku tak online . Setelah selesai bayar bil telekom , akhirnya aku kembali . wahh , .

Boringggggg!!

   Aku boring sangat-sangat . Cerita pasal boring ni , aku pun teringin nak kongsikan apa yang aku buat bila aku boring . Duduk terbaring dalam bilik , menderita gatal badan , tidur tak lena , tak selesa , tak boleh makan ayam , sotong , udang , telur . Fuhh , menderita . Nak online pun ada problem . Bila demam campak aku dah turun , aku mula rasa nak keluar rumah . Jadi apa lagi , mandi dengan tak sabun ( pantang ) terus keluar pergi cyber cafe . 

Sekadar hiasan

  

Jadi aku ke cyber cafe bila aku boring . Aku akan main game Grand Thief Auto : San Andreas . Kadang-kadang main game Call Of Duty , FIFA Online 2 dan macam-macam lagi la . Walaupun rumah aku ada internet , aku tetap minat online kat Cyber cafe sebab selain online dan main game , kawan-kawan aku akan berkumpul kat situ dan kitorang akan main counter Strike 1.6 bersama-sama . hihi . Kalau duit tak banyak aku akan duduk lepak je la .

  Kedua aku akan ke tepi laut kena angin . Lagipun aku ni suka bau masin . hihi . Sumpah lau duduk tepi laut tenang fikiran aku beb . Lagi tenang kalau aku boleh terjun dalam laut tu . huhu . Aku akan lepak dengan kawan ramai-ramai , lepak-lepak sambil ngorat awek . Ala biasa la laki tapi aku tak kacau aku pandang-pandang je🙂 . Sambil-sambil tu nyanyi lagu sambil relax ramai-ramai . wahh indahnya . hihi.

  Ketiga aku akan luangkan masa dengan kawan-kawan dan buat lawak untuk diorang . Sekali aku dengar diorang gelak , terhibur dan senang hati aku . Seronok rasanya buat orang gelak walaupun aku bakal dianggap gila . hihi . Itu lah kan , setiap orang ada cara tersendiri untuk menghiburkan hati masing-masing . Cara yang baik tu bagus la kan . Kalau aku ada masalah , macam tu la aku akan buat . Hilang tension , masalah aku .

  Jadi inilah entry pertama aku sesudah internet aku disambungkan . InsyaAllah aku dah boleh online dah , untuk bloglist terhangat tu aku akan mulakan dan rasmikan pada keesokan malam . Aku nak perbaiki balik komitmen dan momentum blog ni agar terus maju , InsyaAllah . Harap-harap lepas ni entry dari aku mendapat perhatian oleh bloggers dan pembaca-pembaca lain . Sampai disini saja , Assalamualaikum . :) 

Posted on March 20, 2011, in Artikel Persendirian. Bookmark the permalink. 9 Comments.

  1. >@!! Kodet !! : thanks bro . sudi jugak ko komen ye . aku nak perbaiki ranking dan penulisan dulu ni .. baru aku nak kedepan lagi ..

  2. >selamat kembali farique

  3. >@Siti Safiyyah : terima kasih SS , rindu SS :p

  4. >KEcian AF kne campak..hihi

  5. >@izzati wanie : apakan daya , besar2 ni barulah nak kena campak la ape la .. huhuhu sedih ..

  6. >w'kumsalam .. laaar ! dah lame rupenye guna bahasa 'aku' dalam blog nie . keh3 ! nampak sangat time riview blog pokcik Que nie dulu , baca latest entry je . bhahahaha ! sengal betol ! sila lempang saya lelaju ! :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: