>Segmen : Jom Join Bloglist Terhangat AF !

>

 STICKY POST

    Salam kawan-kawan , kali ni AF nak buat satu segmen ( segmen kot ) iaitu Bloglist Terhangat AF . Tujuan sebenar AF buat segmen ni untuk merapatkan silaturahim diantara AF dan bloggers lain . Sebenarnya banyak faedah bagi sesiapa yang join segmen ni dimana AF  lebih memberikan perhatian untuk membaca entry dari bloglist terhangat itu dan AF akan memberikan sepatah dua komen disitu .

Sekadar gambar hiasan

   Tujuan kedua AF buat segmen ni kerana AF juga masih tidak ramai lagi pembaca setia di blog AF ni , cara sebegini juga AF dapat mencari ilmu dan pengajaran dari entry bloglist terhangat itu . AF harap ramai lah yang join kerana AF membuka 92 blog untuk diisi di bloglist terhangat tersebut .

   AF senaraikan faedah-faedah yang korang dapat kalau korang join segmen pertama AF ni :

JOM BACA ENTRY LATEST DIBAWAH !

Faedahnya :

 1. AF akan menjadi pembaca setia kebanyakan blog yang ada kat bloglist Terhangat .
 2. AF tak akan lupa hulurkan 1-2 komen di entry kebanyakan blog yang ada kat bloglist Terhangat .
 3. AF akan buat review bagi blog-blog pilihan dari bloglist Terhangat setiap minggu .
 4. AF akan promote blog korang dari review tersebut .
 5. AF akan buat satu award buat entry-entry pilihan AF setiap 1 minggu .
 6. AF akan promote entry korang dengan selitkan di setiap entry-entry AF .

Sekadar  gambar hiasan

   Ini syarat-syarat penyertaan untuk sesiapa yang mahu join segmen AF .


 1. Tak follow blog AF pon takpa , asalkan korang letak AF kat bloglist korang juga .
 2. Selitkan link entry terbaru AF di akhir entry korang . ( tak letak pun takpa , Tak Wajib ) .


  Itu sahaja syarat-syarat AF . Mungkin korang sedikit keberatan nak letakkan AF kat bloglist korang sebab blog AF tidaklah top 10 seperti blog yang lain-lain , dan selitkan entry terbaru AF di akhir entry korang kerana entry AF bukannya best mana pun . tu diaaa ! . Tapi korang tahu tak bahawa kita telah sama-sama untuk berkerjasama memajukan blog kita sendiri . Siapa untung , sama-sama untung .


Sekadar Gambar Hiasan

   Itu sahaja syarat-syarat aku untuk sesiapa yang nak join Segmen Bloglist Terhangat AF . Aku harap ramai lah yang join untuk memeriahkan kali segmen aku yang pertama ini . Aku harap segmen ni dapat memberikan faedah yang seperti aku janjikan untuk korang . Salam sayang dari aku , AF .

   Pengumuman : Dalam 92 Blog yang ada kat bloglist terhangat , aku akan ambil 20 blog untuk aku letakkan kat bloglist EMAS dimana aku akan mengunjungi dan membaca entry dan komen di entry mereka dengan lebih manja .🙂

Posted on February 20, 2011, in Artikel Persendirian. Bookmark the permalink. 26 Comments.

  1. >dah letak kat blog list.. =]http://syuk6692.blogspot.com/lom buat entry lagi,kalau ade buat baru letak link AF..

  2. >@Syukri Mohtar : ok , dah proceed !!🙂 thanks join😛

  3. >@suffer8zine : kalau best tu jom la join bro😦

  4. >AF.. ni sekadar ckp2 kosong je k..syarat no dua tu walaupun nampk mcm kerjasama..tapi kebykan orang akan pk 2 3 kali..jadi consider la ea..aku boleh je nak letak ko dalam bloglist aku tanpa ko letak aku balik dlm bloglist terhangat ko.. cumanya nama ko dah de dlm bloglist bcr,, jadi kalo aku nmpk tajuk entri yg menarik minat aku.. otomatik aku akan singgah..no hard feeling k..

  5. >jrg update tp aser nak join mmg dah sedia jd follower…anywre keep it up AF🙂

  6. >@Fariq : ok bro , aku tak terasa apa2 pon . At least aku dah alert kan syarat ke2 tak wajib . dan aku kurangnya 1 faedah . takpe la asalkan niat aku jalan je🙂 thanks tegur bro🙂

  7. >BJ tak kira. BJ nak join juga. sbb dri semalam dok nak open blog AF x dpt2..sbb asyik paparkan dah tutup jer. ingatkan merajuk dengan komen BJ pasal entry button like fb tuh. hu3…we r frenz bro. ada apa2 masalah jgn segan2 cerita sama BJ k.

  8. >dh follow & letak blog AF kt bloglist buruk CG..😛

  9. >menarik gak, nak join..jap set bloglist dulu~

  10. >dah foloe dah wat entry dah add bloglisst

  11. >erkk kene buat entri gak ke? tapi dah letak blog ni kat bloglist dah..;p

  12. >marketing yang hebat!!heheh.:p

  13. >okey..saya join bloglist AF juga..n ade link untuk wntri terkini ct..terselit juga promote untuk blog abdul fariquehttp://illustrasiaku.blogspot.com/2011/02/kenapa-saya-suka-siti-safiyyah-punya.html#more

  14. >lama siot x snggah bolg AF nie,ada sgmen bru pulak skrang nie,CP mmang jrang meng-hudate blog buat msa skrang,tp, klu CP hupdate blog, insyaAllah CP akn msukkan entry trbaru AF

  15. >wahh.. macam menarik jer.. nak join ler.. tambah2 kan kenalan..Entry Terbaru: Blog Berat!!

  16. >nak join gak eh..dah letak libk blog AF kat bloglist virtual friends.ni link blog http://www.fairosza.nettq

  17. >nice la entry… terbaek.. anyway.. mari la join GA first dari saya… hope u will join this… really hoping..http://magribmenjelma.blogspot.com/2011/02/give-away-dari-magrib.html

  18. >mimie nk try jgk..kowt2 la trsenarai lam bloglist EMAS AF…hehe…btw,da ltk blog AF kt bloglist mimie…n mimie da polow AF…

  19. >Af also can stand for AUFA FAQIHAh isnt?just funny…

  20. >e-ra join!!! da follow+da trok blog nyh dlm bloglist e-ra!!jemput bce entry khaz e-ra tok kmoo>> http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2011/03/entry-khaz-e-ra-tok-blogger-abdul.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: