>50 Visitor dalam satu masa ?? wauu !!

>    Salam kawan-kawan , korang terkejut tak kalau buka-buka je blog tu , tengok-tengok ada 50 Visitor sekaligus ? hahaha . Aku baru je dapat tadi . Wahh terkejut beruk aku . Ye la blog aku tak lah sebagus blog-blog otai . Visitor dan traffik kukuh .Aku ni dah la blog personal . Huhu . Tapi Alhamdulillah  bila aku join segmen ( segmen kot ) dari seseorang ni aku dapat traffik yang tinggi ! syok gila .




  Mula-mula aku tengok traffik aku (pageviews) di blogger adalah sebanyak 14,123 . ( wah siap counting ) . Lepas tu aku away kejap , pergi kedai mak pesan beli bawang RM2.00 , balik je rumah buka blog tengok-tengok dah 15, 100 ! wau , hebat gila . dalam keadaan tu aku dapat 50 Visitor !! Tak percaya ?? aku tipu ? mari aku tunjukkan bukti . Ini screen Shot .

Read more jom !

Klik untuk tumbesaran

   Selepas 20 saat dari itu , maka aku pun refresh blog ni . Aku check , aku tengok !

50 Visitor !!

   Semua ini adalah sebab aku join sesuatu dari bro JT , Terima kasih bro JT . korang tak nak join ? jom terjah blog dia . Salam🙂

Posted on February 5, 2011, in Artikel Persendirian. Bookmark the permalink. 36 Comments.

  1. >wah,conrats la AF..a!n pun plg ramai 6owg jerk.. hehehe😀

  2. >@a!n n!a : huhu , so ape lagi , so jom join backlink ni .. dari JT

  3. >nice entri…anyway da follow awk…jgn lupe follow saye k peace!Masyarakat Masa Depan Boroi?

  4. >@tikuzza : hehe . thanks komen . ok i will !🙂

  5. >wow!! makin ramai peminat ni~~

  6. >@Irma A.Wahid : ehh bukan peminat tapi pengunjung🙂

  7. >wah….ramainyer..huhu🙂

  8. >wah..congrats.ntah bile la blog syuk nak dpt 50 visitor..

  9. >@dyana nana : hakhak , xde la ramai sgt . sedang2 je🙂

  10. >@Syukri Mohtar : terima kasih ! ehh bila ? kan AF dah ceritakan cara2 AF dapat semua ni ..

  11. >Waaa… hebatnyer.. tahniah ok!! Thanks join Projek Get Backlink aku.. nanti kalau dapat traffic wat la entry camni gak ye. aku hanya mencuba, xjanji boleh beri traffic mcm JT tu. :)Top Entry Wajib Baca:Cabaran Tingkatkan Trafik Blog Anda

  12. >@Mr Daha : ehh macam mana bro nak wat lau bro tak ada kepercayaan ??

  13. >wahh, bestnyee.heheh.btw, follow awk =))

  14. >Owh, betul jugak ye.. takpe nnti test la tgk. aku pn xsure sgt. hehehe.😛

  15. >cuba tgk traffic ko.. ada dari aku x?

  16. >teruskan maju ke depan…teruskan…🙂

  17. >@Mr Daha : da dapat da . terima kasih bro !!!

  18. >@Mr Daha : ada2 bro . terima kasih !!

  19. >@princeduyong : jangan saya sahaja . awak pun sama la !!🙂

  20. >@Huszaini : terima kasih terima kasih🙂

  21. >aku dpat 1k UV 4 hb. tp sedihh..nuffnang maintanance time tu . damn damnn

  22. >@SyedGraphiX : amboi bukan main sedih+marah nampak ? hihihi . relax2 . aku sebenarnya tak minat nuffnang ni . tapi aku syok traffik mantap :p

  23. >woww, cayalahh AF…JT penyumbang traffic betul….hehe

  24. >tahniah…hehehe…..so…conclusionya update lah slalu ok….n entry yg menarik2….hehhee

  25. >@Farhan Zulhusmi : huhuhu , ok2 :p . nak tanye sikit . semua entry gua ni menarik tak😛

  26. >congrats!followed u back.thanx sbb follow🙂

  27. >@youhazreenda : thanks ! also thanks coz follow me🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: