>Header Ketiga Permintaan Pemenang

>  Salam kawan-kawan , kali ni aku muncul lagi dengan design header yang ketiga lak . Telah ditempah oleh Cik Gadis ye . Dia inginkan aku letak hati dalam header . wahh , aku dah pening kalau nak dekorasi bab-bab love ni . InsyaAllah aku pun mencuba sedaya upaya . Akal yang singkat ni . Huhu

  Selepas aku fikir punya fikir , akhirnya aku dapat satu ilham . Sebuah taman , tapi kan taman tu hanya ilustrators transpower transpomer je tau . huhu . Takpe la aku pun mencuba lah yang terbaik . Akhirnya jadilah design yang macam ni .. Ehh , nak tengok ke ? boleh tapi tolong tekan button red more yea🙂

  Ok ini lah designnya , tapi sebelum tu Kawan-kawan , Header ciptaan aku ni cara pemasangannya lain dari yang lain tau . Bagi sesiapa yang ingin memasang header korang di blog korang , ada juga caranya . Korang tak boleh sekadar download dan ke ‘Image From Computer’ , Tapi korang kenalah dari ‘Image From WebKorang kenalah terlebih dahulu upload header korang ni di mana-mana hosting contoh terdekat : photobucket.com . Upload kat situ dan ambil ‘direct link’ header korang dan letakkan code itu ke ‘Image From Computer’ , lepas tu tekan enter . ( Jangan ‘Save’ sebelum keluar gambar header ) .

  Ini bertujuan untuk kejelasan dan kualiti , kalau tidak header anda kan blur (kelabu)

Disini Para para headernya🙂
maaf tak lawa :p

HatiCikGadis . 800×350 . Jpeg File

   Cik Gadis , sorry ye tak lawa , dan background hanya ilustrastion je . Salam .

Posted on January 30, 2011, in Peraduan. Bookmark the permalink. 5 Comments.

  1. >nak jugak ! nak jugak ! ^^

  2. >nak wei..nak weiiii….huwuwuwuwuuw nakkkkk!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: