>Tempahan Header Hadiah Peraduan

>   Salam kawan-kawan , korang ingat tak tentang kontest Saya Nak Tukar Header Saya ? Peraduan dah tamat dan tempahan hadiah telahpun dijalankan . Jadi entry aku kali ni bertujuan untuk dijadikan tempat meletakkan header-header permintaan pemenang ok🙂

  Maafkanlah aku tak semua header cun tau . setengah-setengah je ok . Jadi bagi pemenang yang belum ‘claim’ hadiah korang , korang boleh tengok kat SINI ok . Aku akan letakkan header mereka yang telah membuat tempahan .  Bagi sesiapa yang ingin memasang header korang di blog korang , ada juga caranya . Korang tak boleh sekadar download dan ke ‘Image From Computer’ , Tapi korang kenalah dari ‘Image From WebKorang kenalah terlebih dahulu upload header korang ni di mana-mana hosting contoh terdekat : photobucket.com . Upload kat situ dan ambil ‘direct link’ header korang dan letakkan code itu ke ‘Image From Computer’ , lepas tu tekan enter . ( Jangan ‘Save’ sebelum keluar gambar header ) .

  Ini bertujuan untuk kejelasan dan kualiti , kalau tidak header anda kan blur (kelabu)

Disini Para para headernya🙂
maaf tak lawa :p

Read More ye🙂



Cik Aya Maya ( 820×350) Transparent

Posted on January 29, 2011, in Peraduan. Bookmark the permalink. 17 Comments.

  1. >Comel header tue…:)

  2. >@!eNa PnG : HUhuh , tenkiu :)@Aya Maya : header tu lebih kurang macam header followers AF yang AF buatkan . tapi banyak perbezaan .

  3. >sgt kiut jgk…pink kaler

  4. >wah..cantik header tu..AF..nak mintk header lg boleyh..hehehe

  5. >nice laaa~ ni nk cepat2 tuntut hadiah.. hehehe!

  6. >Cun la header Aya maya tu =)

  7. >As salam…AF buatkan ker semua tuu?hu3…bagusnya…aku langsung x reti nak buat header cun2 nie…x de darah seni…(^.^)

  8. >@yeon_chi : Tenkiu :p@hazim_91 : tenkiu ye :)@Cik Reena Tan : haa tunggu ape lagi cepat2 !@Wan Ryna : tenkiu ye :p@AdamXis : Wsalam , Ye bro terpaksa la buat semuanya :p . Saya pon tak lah pandai sgt bro :)@tomatokering🙂 : Tenkiu wak🙂

  9. >@nurkima :huhu , tenkiu ye awak :p

  10. >hehe..comel2 je header..=_=..teruskan bakat kamu bro farique..JELAS SAHABAT BUKAN SEBARANG SAHABAT, SAYANG SEMUA

  11. >@Mr.TN_SkY : terima kasih ye bro :p

  12. >@zirconia : tenkiu awak🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: