>Header Kedua Pemenang Peraduan

>     Salam kawan – kawan , kali ini adalah header kedua pemenang bagi peraduan Saya Nak Tukar Header Saya . Header ini telah ditempah secara online sekejap tadi oleh Cik Reena Tan di Facebook tadi . Maka dengan itu Header beliau telah siap . 

  Kawan-kawan , Header ciptaan aku ni cara pemasangannya lain dari yang lain tau .
Bagi sesiapa yang ingin memasang header korang di blog korang , ada juga caranya . Korang tak boleh sekadar download dan ke ‘Image From Computer’ , Tapi korang kenalah dari ‘Image From WebKorang kenalah terlebih dahulu upload header korang ni di mana-mana hosting contoh terdekat : photobucket.com . Upload kat situ dan ambil ‘direct link’ header korang dan letakkan code itu ke ‘Image From Computer’ , lepas tu tekan enter . ( Jangan ‘Save’ sebelum keluar gambar header ) .

  Ini bertujuan untuk kejelasan dan kualiti , kalau tidak header anda kan blur (kelabu)

Disini Para para headernya🙂
maaf tak lawa :p

  Header kali ini mungkin menyerupai header Aya Maya , maaf ok . Ini diatas permintaan Cik Reena Tan , Dia suka abstract Swirl . Jadi jom kita zas .

  Anyway , Read More yea🙂





 Ya ini lah design untuk Cik Reena Tan . Ok .


Cik Reena Tan . Size : 750×350 . Transparent File ( Png )



   Cik reena Tan , Tolong bagi gred ya ? berapa bintang ye ?🙂 . ok la enjoy your header . salam .

Posted on January 29, 2011, in Peraduan. Bookmark the permalink. 18 Comments.

  1. >terima kasih~ ada gak yg sudi buatkan header..da la byk songeh..

  2. >@Cik Reena Tan : sama sama . huhu , takde byk songeh tu standard la :p

  3. >wah.. cute la header tu ^^

  4. >saya pun nak jugak la minta tlg buat kan header hehehe😛

  5. >@Hafiz : Header2 ni semua hadiah kemenangan la . ada2 tapi header berbayar🙂

  6. >wah..cantik2..kreatif farique ni ye =)

  7. >bila la agk ny header CP siap… hehhehe

  8. >@yEon_chi : nak siap macam mana , CP tak add FB or YM farique .. tak siap la ..

  9. >wah ! bestnye…lawalah ^^teringin gak nak ada header macam tuh

  10. >@nurul ain : huhu , bila contest ni on die tak nak join lak😛

  11. >wow !!!nak stu .. ??huhu .. cntik nye .. *jeles !

  12. >@cik Ladies : laa , CL tak join contest ke ?? apa lagi jom la tempah online !!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: