>Contest : Saya Nak Tukar Header Saya !!

>

Salam kawan-kawan , kali ni aku muncul lagi dengan kontes aku yang kedua . Kontest ini senang sahaja kawan-kawan . Oke la japg aku list kan di bawah ni . Aku try the best ,hadiah yang akan aku berikan adalah Empat (4) 3D Header Design aku untuk 4 pemenang . Ok la kawan – kawan , saya tak nak buang masa , ayuh saya tunjukkan syarat-syaratnya ..


Tapi read more dulu ,

  1. Mestilah menjadi followers saya
  2.  Buatkan 1 Entry bertajuk ”Saya Nak Tukar Header Saya!!”
  3. tak perlu tag , tak perlu letak banner .
  4. Isi 2 soalan survey ini didalam entry ->


  i) Dari Siapa anda tahu tentang contest ini ? :
  ii) Kenapa mahu tukar header anda ? :

  5. Buat Slogan didalam entry ->


  ” Saya suka kalau header blog saya di tukar kerana : ……….. ”( tidak melebihi 200 patah perkataan )

   Da , itu saja syarat-syaratnya . senang tak ? aku hanya letakkan syarat hanya 1 sahaja entry dan follow aku . Itu kan wajib . Hadiah yang aku berikan adalah terhad . Hanya 4 pemenang sahaja dipilih . Tapi jika ramai yang sudi join kontest ni , aku akan tambah 1 lagi pemenang tapi jika kontest kurang mendapat sambutan ( 5 Orang Sahaja yang join ) , aku akan tolak 1 Design bermakna hanya 3 Pemenang dalam 5 penyertaan . Ok la tu . Fair .

 http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTVAprViOlVmZEginhY3RR86aoyvKpKdXhofYNOWfMTrjQKmZDoxw

  Tak perlu aku membebel panjang disini , tarikh tutup kontest ini akan diberitahu nanti . Apa yang penting , join lah . Peluang ini amat bermakna bagi sesiapa yang sudah terlepas Freebies Festivals Free 15 Header tu , Meh cuba , tak cuba rugi . Ok la , harap-harap contest aku kali ni tak macam kontest yang lepas , hanya 4 Penyertaan sahaja .๐Ÿ˜ฆ . Salam 

Para Yang Menyertai ,
PERINGATAN
Sila letak link entry penyertaan anda di bahagian komen , ia bermakna anda telah menyertai peraduan ini . Mungkin tarikh tutup peraduan ini esok atau lusa , jadi untuk apa sia-siakan masa , ayuh sertai ! .

Posted on January 23, 2011, in Peraduan. Bookmark the permalink. 42 Comments.

  1. >@Fariq : Thanks Fariq :)@Aya Maya : Thanks for join ! :)@Adlan Solis : Thanks for join !๐Ÿ™‚

  2. >saya cik ika toppo, menjoinkan diri sendiri kat kontes ni:)http://bajiku.blogspot.com/2011/01/saya-nak-tukar-header-saya.html

  3. >aku pun nk joined jgak la.. selamt duit aku xpyah aku keluar duit nk tmpah header kat bro.. huhuhuhuGEMPAR LELAKI BERWAJAH ALIEN DITEMUI DI PAKISTAN.

  4. >@bajiku shefi : terima kasih coz join ! :)@redzuan : InsyaAllah bro . neway mana backlink contest ??

  5. >huhu….bagus la bro~

  6. >sudah follow kamu…mekaseh…

  7. >@ Anynomous : tenkiu ye@!eNa PnG : Tenkiu , taknak join contest ni ke ?

  8. >awak awak…bie na mas0k….heee…

  9. >saya sudah join :))link :))http://daniachentadarkperak.blogspot.com/2011/01/saya-nak-tukar-header-saya.html

  10. >@miss chapaholic! : Tenkiu ye sbb sudi join :p

  11. >nak tukar header?,,kter xde header la,,bleh join ke kontest nh???nak header!nak header!nak header! sob3 isk3

  12. >@Nurul Ain : thanks for join yea !@Wanacesh : boleh ja , kalau da join bagi link kat ini . senang nak check .@Wana Ryna : Thanks for join ! jap sy singgah2 .

  13. >setel! ;)http://lurvemyblog.blogspot.com/2011/01/saya-nak-tukar-header-saya.html

  14. >@JZ : Setel , lau ada apa2 update , sy sendiri akan inform di blog JZ ok๐Ÿ™‚

  15. >awak~~ saya datang join contest..๐Ÿ™‚ http://cikreenatan.blogspot.com/2011/01/saya-nak-tukar-header-saya.htmlsila lah kasi saya menang.. heee~ :p

  16. >waaa…tuan tanah dah siap..sila kasi saye menang ok..kalau tak saye istihar PERANG!!!!http://miszsheyla.blogspot.com/2011/01/saya-nak-tukar-header-saya.html

  17. >terima kasih kerana men'join'kan diri ye semua๐Ÿ™‚

  18. >waaaaa semartnye kartun tu!!cik ana suke3!!!nak join lah kntes nih..hihirecent post : |korek biji mata???|

  19. >huhu ! Mr.Q kata terima kasih :pehh jomla join . takde masalah aih๐Ÿ™‚

  20. >nak join.. jgn dlu tutup ea, nak buat kerja jap ni..p/s awas klu k0 ttp aQ belum j0in ! <<–mengugut?? ngeeeh~

  21. >@syuwai : wokeyhh :p . roger that๐Ÿ™‚

  22. >contest x tutp gik kan..?CP join tauhttp://chinoey.blogspot.com/2011/01/farique-saya-nak-tukar-header-saya.html

  23. >@CP : tak tutup lagi ! thanks for join yea :p

  24. >hi Abdul Farique!sy tia..sy nak join..boleh? :)http://applewhitev.blogspot.com/2011/01/saya-nak-tukar-header-saya.html

  25. >ok tia . dah masuk, peserta terakhir :pPengumuman ,Peraduan Telah Ditutup !

  26. >alolo…sedihnya..lappy baru sihat. baru ingat nk join contest ni, tetiba dah tutup pulak…hurmm, xpe la xde rezki…

  27. >@shilazizi : alahai .. sorry la . kena tutup dah la . aiyo , sedih plak , takpe la nanti2 ada contest lagi shilazizi join cepat2 yea๐Ÿ™‚

  28. >yeeeeee….saye menang……ehhh..tetibe lak hahahaha

  29. >@misz sheyla : huhuhu :p

  30. >Tuan Rumah: hehe….insyaAllah

  31. >@shilazizi : hehe๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: