>Freebies Festivals

>     Salam kawan – kawan , diatas lamanya aku tak memberi apa-apa buat followers aku seperti award dan something , kini aku kembali dan aku telah bercadang buat freebies . aku namakan ini Freebies Festivals , wahh nama gempak ! hahaha .Freebies Festivals ialah perkhidmatan percuma yang aku sediakan untuk 15 orang FOLLOWERS blog aku .

   

Kenapa 15 orang je ? dah aku tak larat nak buat banyak-banyak . Ok , kecepatan atau kecantikan header tu mengikut mood aku . Jadi aku sarankan korang kalau nak korang kena online sekali , kalau design tu tak cun , aku buat lain sampai ok . Jangan risau , andai korang ni jenis cerewet , aku sebenarnya tak kisah . Bagus kan dpt laki mcm aku . cehhh , perasan .
Read More geng


   Korang nak tengok sample ke design-design aku , mungkin korang ingat aku ni main-main dan sengaja tarik perhatian korang je kan . takde la , tengok ni . diantara design aku yang lama2 . tapi tak seelok design yang lain2 la🙂

ayuhh aku fresh memori korang , jom ke sini :

Design part 1
Design part 2

   Oke , aku minta sesiapa yang nak tu , tolong jangan malu-malu , lau malu korang rugi la . jangan takut nak minta-minta kat aku , aku tak perah mengeluh dan bising🙂 . Jadi korang tak payah risau k . Kalau nak , buka Facebook dan search fb aku : Abdul Farique FarLyana . Kita sembang-sembang kat sana .

  Satu lagi aku nak tegaskan , aku bukan professional designer ! . Aku hanya buat yang yang aku mampu . Kalau sesiapa nak aku letak something macam gambar diorang kat header tu , korang kena cut background gambar tu dan jadikan transparent ok . Yang lain-lain , InsyaAllah aku boleh🙂 salam geng :p 

Klik dibawah untuk melihat Gallery Permintaan FF

Posted on January 21, 2011, in Artikel Persendirian. Bookmark the permalink. 37 Comments.

  1. >Wah .. peluang bagus ni. Tp header kakchik baru lagi la farique. Adik angkat kakchik yg buat tu. Nnti bila dah lama2 nak tukar kakchik cari Farique bole?

  2. >@kakchik@ella : yap boleh je , no hal . saya tak pernah kesah :p .

  3. >@sitinurfatimah : nak ke ? ayuhh cari saya di fb yea🙂 . Search Abdul Farique FarLyana

  4. >fariq..nak jugak..huhusenang sket borak kat fb ek..hihi^^

  5. >@ i.e.r.a : boleh je , add fb sy k🙂 abdul farique farlyana

  6. >waahhh.. mcm best jaaa

  7. >@kodet : , design permintaan pertama da siap . skank giliran ko lak🙂 . cari aku kat fb k :p

  8. >@saperakue : nak ke ? jom2 cari saya di fb , Abdul Farique FarLyana

  9. >Salam..aa..bro..nak jugak..:-) hehe..dapat taw dari blog mr.Kodet =_=..boleh tak? memang actually SkY nak header baru pun..SkY dah add..harap2 approve ye? =_=…ha..lupe lah..SkY dah folo jugak rumah kamu nie..ehheNewbie Susahkan Blogger Senior

  10. >nak jugak boleh? hehe

  11. >Comot mahu !!!!!!p/s:dah follow sini dgn penuh bersemangat ;D

  12. >@saperakue : sudah dpt ? caya la :p

  13. >@tieka nadira : kalau nak jom cari saya kat fb :p

  14. >@Mr TN_SkY : nak ke ? boleh je , free je . cari saya di fb yea🙂

  15. >@cegu na : boleh je🙂 cari saya di fb :p

  16. >@sicomot-comel : comot cari saya kat fb tau :p

  17. >wah..nak juga…haha..ak memang x pandai bab2 header ne..huhuBlog Aku : ..::jacKsky.reaCHing da' sKy wITh tSuBasA::..

  18. >@ JackieKOH : ok bro lau nak cari aku kat fb k , jangan aku lak cari ko ye🙂

  19. >boleh lagi tak..?? nak jugak..!! hee..:)) nanti chat kat fb keh🙂

  20. >boleh je , tinggal 8 org lagi ni . sapa cepat dia dapat🙂

  21. >nak jugak…!!!hope dapat..sedang mencari header jgk ni..

  22. >salam..blh x klu nk jgk?sudah di add kat fb..=)

  23. >@syafiqsulaiman : boleh je , tp cari sy di fb dulu🙂 sape cepat dia dpt .

  24. >@kei seichi : bagus , bila sy nak online , cepat2 IM . lambat2 takut ada org nak tempah que🙂

  25. >sempat lagi ke nak mintak ? huhuh

  26. >@tomatokering:) : ape lak tak sempat ? cari sy di fb sekarang !

  27. >nak jugakkkkkkkkkkkkkkkkkk~ hhhe

  28. >kalau nak meh ar sy cari di fb ye :p

  29. >salam..adik..akak ADDA pun nak gaklah headaer tue leh tak?kesianlah kat akak nie memandangkan aka baru menceburkan diri dlm dunia blog.hehehhe

  30. >tq..!dapat jugak akhirnya..dah promote pon blog que..

  31. >@ ADDA : sorry la kak , dah habis quota nye .. boleh tapi dengan tempahan berbayar pulak le :)@syafiqsulaiman : thanks byk2 ye bro . Alhamdulillah🙂

  32. >abang, saya pun nak juga tukar header blog saya.. boleh tolong buatkan sesuai dengan saya yang darjah 5 ni….

  33. >@NaYLi : maaf bro , freebies festivals ni dah tamat .. harap nanti bro tunggu la bila gua senang2 gua buka balik freebies ni ok🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: