>( FF ) – Permintaan Pertama dari Iera

>     Salam kawan – kawan , mengenai topik Freebies Festivals tu aku dah dapat permintaan pertama oleh I.e.R.a ni . Bagus ek tak malu :p . Macam tu la wat pe nak malu-malu lau malu rugi kan🙂 . So dia nak design yang simple , jadi aku pun wat simple je la . I.e.R.A , sorry la tak cantik😦 . 

    Saya syorkan nanti awak cari designer lain ek🙂 . alang-alang menyeluk pekasam , biar sampai basah baju . so , permintaan awak dah siap . kalau tak elok , nanti saya try cuba buat lain ye :p . Bagi sesiapa yang nak , sila ke entry Freebies Festivals ni ek :p salam .

Nah Design header awak , 100% rekaan saya🙂

Klik untuk tumbesaran

 

 File : Transparent (png)
Size : 950×350

   Salam🙂

Posted on January 21, 2011, in Artikel Persendirian. Bookmark the permalink. 6 Comments.

  1. >fuh terbaik~~~~~~~5 star

  2. >@kodet : tenkiu kodet , ko ni banyak support aku ye🙂

  3. >wahh! suker2!kiutnyee.. ^^tengs incik fariQ… =D

  4. >@I.e.R.A : welcome , nanti tukarkan template awak , sebab design ni tak sesuai dengan template awak . pastikan template dari blogger.com . baru tampak cun🙂

  5. >siap entry..meh melawat oke..^^http://ieraamier.blogspot.com/2011/01/header-baru-tengs-so-much-mr-fariq.html

  6. >thanks iera , dah baca . sgt terharu . thanks :)))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: