>( FF ) – Permintaan Kedua dari MrKodet

>     Salam kawan – kawan , design yang kedua akhirnya aku dah siapkan . Design header permintaan oleh Mrkodet . Dia nak design bekas header aku dulu . ntah nape pon tak tau la . Sorry la if tak cantik ye . Ada sesiapa nak lagi , singgah ke Freebies Festivals yea🙂

  To MrKodet :

Klik untuk Tumbesaran

  File : Transparent (png)

Size : 600×200

Posted on January 21, 2011, in Artikel Persendirian. Bookmark the permalink. 14 Comments.

  1. >thx very much bro…. lawa …klu nk dpt mcm ni kt blog org len mmg kna abeskan bnyk duit lah

  2. >niat aku sebenarnya nak cari duit dengan buat design la tapi aku harus buat freebies sbb nak promote design aku dan traffik blog ni🙂

  3. >tempah kt sni berbayar kew??hehehehhejom join contest amni bru wat nk…..http://limelog.blogspot.com/2011/01/contest-kami-pose-comey.html

  4. >yup , berbayar bila saya dah boleh jadikannya berbayar . skarang ni stay free je🙂

  5. >I love http://www.abdulfarique.com! Here I always find a lot of helpful information for myself. Thanks you for your work. Webmaster of http://loveepicentre.com and http://movieszone.eu Best regards

  6. >u are wellcome :)so thanks :p

  7. >Thanks mr. farique..hehe..neway mugnkin SkY xpakai lagi header tuu lgi buat mse skrg..tpi bile SkY da change empalte or theme..SkY pakai ye..thanks so much..susahkan cik farique..=_=

  8. >tak mengapa , tak kisah pon . sama-sama encik SkY

  9. >hee..=_=..anda sangat baik~..bakal blogger otai heheNewbies Susahkan Blogger Senior?

  10. >tak perlu puji sy baik oke !syukur , doakan sy ye :p

  11. >@GT : kodet tu terbaik tau :p

  12. >@SyedGraphiX : tenkiu ! tapi kan design bro lagi mantop dari sy🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: