>Logo Header 3D Transparent Baru !

>    Salam kawan – kawan , dalam keadaan aku yang tak berapa nak happy tadi aku telah berjaya menyiapkan satu lagi header untuk blog kesayangan aku ni . Kali ni agak lama , Hampir 3 jam setengah masa yang diambil untuk menyiapkan satu header ini . Aku betul-betul tekun menyiapkannya dan hasilnya , Alhamdulillah . Tak lawa mana pun .

   Dari design ni aku dapat ilham apabila satu blog walking ke sebuah bloggers yang designnya tahap gaban , aku perhati design dia . Banyak tona warna , background yang menarik . Last-last dalam tengah stress ni aku pun try la buat . Korang nak tengok , kat header atas blog ni tu dia lah tu🙂

show sikit🙂

Klik untuk tumbesaran

   Sempena diatas ini , aku dah berkenalan dengan seorang gadis yang setaraf kakak aku , aku gelarkan spongegurl , dan aku hadiahkan design ini🙂

 
   Design aku tak la berapa cun , tapi dia nak jugak . so aku bagi la , jadi kepada sesiapa yang nak try design dari aku , teruskan . jangan malu2 jangan segan2 . InsyaAllah lau aku tak sibuk aku buat cepat2 . insyaAllah free je🙂 . Sampai disini saja , salam🙂

  

Posted on January 20, 2011, in Artikel Persendirian. Bookmark the permalink. 6 Comments.

  1. >x lawa apanya…lawa duh!!!!

  2. >@kodet , takde la bro . dok amik ati lak . huhuhu🙂

  3. >lawa la bro kerje ko..ko ni bleh wat tutorial ni…ajo la..ilmu tu..hehehhe

  4. >@kayuburuk , bro setakat design camni memang amateur je bro . gua tak sehandal designer lain lagi . insyaAllah bila gua betul2 dah pandai bab design ni gua akan wat toturial untuk semua k🙂

  5. >semakin maju la bro! terbaikkk!!

  6. >@Faiz : bro , sebenarnya aku takut nak wat 3D ni , takut tak jadi . At least da jadi . huhu , tak larat nak jadi designer kat blog sendiri , teringin nak ke blog org pulak🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: