>Cara Buang Tebiat Dalam Lift

>

 

Salam geng , aku menyusul lagi dengan entry ni pulak . Apa kena dengan aku ni asyik cerita pasal Tebiat ni . huhu , adakah aku buang tebiat ? haha . fikir-fikir balik aku ada sikit-sikit je . Baiklah mengenai entry ni . Lift , bila rumah anda adalah rumah pangsa atau rumah kondo ke , flat ke , ataupun pendek kata rumah bertingkat la , Sudah semestinya ada lift . Kalau takde lift pun , rumah banglo 2 tingkat , rumah flat 4 tingkat , haa yang ni jarang nak ada lift la .

 

  Lift ni adalah kegunaan org ramai yang menetap sama kondo/flat/pangsa dengan anda . Kalau rosak lift tu pandai-pandai korang turun/naik tingkat korang dengan menggunakan tangga . hehehe . Baik la , aku teruskan entry aku ni . Kat sini aku akan lagi list cara buang tebiat dalam lift untuk korang hayati ye . huhu🙂.

Kawan , Sebelum tu , READ MORE YE🙂

1. Ketika anda hanya berdua dengan orang tak dikenali, cuit bahunya!
Kemudian anda pura-pura melihat ke tempat lain..





 

2. Buat muka menyeringai kesakitan sambil pegang kepala anda dan menjerit “Diam, semuanya diam!”.

3. Bawalah kamera dan ambillah gambar semua orang yang ada di dalam lif.


4. Pindahkan meja kerja anda ke dalam lif. Jika ada yang masuk, tanyakan apakah mereka sudah membuat appoinment?

5. Letakkan sebuah bungkusan di sudut lif, jika ada yang masuk, tanyakan apakah mereka mendengar bunyi tik… tik… tik…

6. Anda pura-pura jadi pramugari! Tunjukkan prosedur keselamatan penerbangan seperti di dalam kapalterbang.

7. Ketika pintu menutup, beri pengumuman kepada semua orang. “Bertenang, jangan panik, jap lagi die bukak balik!”.

8. Bukalah beg tangan anda, sambil melihat ke dalam beg tangan, tanyalah “Oksigen cukup tak kat situ?”

9. Diam dan jangan bergerak sama sekali di sudut lif, menghadap dinding, jangan sesekali keluar.

10. Dengarkan suara di dinding lift dengan stetoskop.

11. Buatlah garis di lantai sekeliling anda menggunakan kapur, lalu beritahu “Ini adalah area SAYA”

12 . Apabila lift dah penuh dan mula bergerak , kita kentut sekali . Tapi muka buat macam tak bersalah tau .

  Ada sesiapa tak yang berani yang cuba cara buang tebiat ni ? hehe :p Hanya gurauan . Salam :p

Posted on January 16, 2011, in Artikel Persendirian. Bookmark the permalink. 3 Comments.

  1. >wow, mantap nih..ada bran ke?

  2. >eerr . awak ada bran jugak ? hehhe

  3. >number 4 ta leh blah ..haha klakaooo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: