>Akhirnya Blog Aku ..

>
    Salam kawan-kawan , akhirnya blog aku telahpun mencapai 100 followers ! Alangkah happy sgt2 aku apabila telah mencapai tahap 100 followers ni . aku tak menjangka boleh ke tahap 100 atau ratus-ratus ni disebabkan blog aku didalam genre personal . Rupanya ada juga sudi baca kisah aku ni kan . 

 

  Kisah-kisah hidup aku yang aku ceritakan semuanya aku selitkan sedikit pengajaran yang boleh korang manafaatkan . Terpulang kepada sesiapa yang betul-betul faham dan menghayatinya . Terima kasih aku ucapkan kepada Aenur Rusda yang menjadi followers aku yang ke 100 .

  Followers yang ke 100 ni tak membawa sebarang award disebabkan no 100 ni tak menjadi pilihan aku tp menjadi pilihan blog aku . ahh , macam mana tu . huhu . Terima kasih banyak yang tak terhingga buat para pengkomen di blog aku yang sudi komen setiap entry aku . 

  Setelah aku mencapai 100 followers ni , aku akan cuba buat contest baru , jackpot , award dan sebagainya khas untuk followers blog aku . ye la kan , dah 100 . mungkin tak ramai tapi untuk menghargai jasa diorang menghabiskan megabait dan kapasiti broadband diorang kerana menyinggah dan membaca artikel di blog aku , apa salahnya aku buat contest untuk diorang kan .

Aku harap setelah aku mempunya

  

   i kekuatan kewangan yang cukup , aku akan siapkan projek aku ni untuk followers aku dan juga untuk memantapkan trafik di blog aku . Aku ada juga memiliki nuffnang tapi tiada siapa sudi untuk mendermakan earning kepada aku ( klik iklan nuffnang ) . Aku berharap ada jugak yang sudi klik iklan nuffnang di blog aku supaya earning yang aku dapat boleh dijadikan dana untuk contest disini .

  Salam Sayang ,

  

Advertisements

Posted on January 13, 2011, in Artikel Persendirian. Bookmark the permalink. 4 Comments.

  1. >thanks dear :pthanks a lot to you coz become my blog grow . :p

  2. >wah2..saye lmbt lagi nk capai 100….tumpang hepi ntuk kamu! πŸ™‚

  3. >hehehe , ala pelan2 la awak .awak kena rajin blogwalking ,rajin ping entry , dll tips .cuba n then pasti berjaya πŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: