>Nad , Award Followers ke 92

>

      Nad , tahniah ye akhirnya penantian yang ditunggu2 dah muncul . Followers saya yang ke 92 ini . Sebenarnya saya mengalami sedikit kesulitan dimana banyak hadiah award dan peraduan saya terpaksa tangguhkan , Tapi jangan risau , 16-17 hb ni hampir tiba bermakna hadiah korang jugak akan tiba . Tarikh itu adalah target saya dimana saya berjaya mencapai 100+ followers ! .

   Nad , saya ada hadiah kat awak . Topup rm 5 ! . Maaflah sikit je . Ape pun saya terharu sebab nad sudi follow saya dan kena dengan number dia . Hee , kenapa saya minat dan jadikan no 92 ni no bertuah ? nak tahu ? ayuh read more🙂

   Saya memilih no.92 ni sebab no inilah no kebanggaan saya . saya lahir pada tahun 1992 , jadi itulah punca utama saya sayang no ini . Dikebanyakan nickname saya , semua saya letak 92 . cuma di facebook dan blogger je saya kasi lain sikit . 

  Saya memilih no 92 kerana 92 kali saya mencipta design dan kini berjaya dan dipandang orang ramai . hee . alangkah indahnya kalau saya dapat melanjutkan pelajaran dan mengambil Diploma Multimedia Grafik dan design . Memang best kan dapat asah minat dan lebih baik kalau benda hobi ni jadi kerjaya saya . :))


  Oke la , nad sudi-sudikanlah amik Logo Award awak kat atas tu sebab saya buatkan khas untuk awak . Harap-harap ia boleh buat anda happy dan terus berblogging . Ape yang saya nak cakap , saya amat terharu diatas sokongan nad untuk blog sy . Saya nak nad buat satu entry mengenai no.92 boleh tak ? hee ..

 

Posted on January 12, 2011, in Awards Penghargaan. Bookmark the permalink. 4 Comments.

  1. >waaaa . *terkejut + terperajat + terharu .first tyme kudd dapat award .tengs a lot . i will .

  2. >welcome je nad🙂 .tenkiu for follow me yea🙂

  3. >anyway ,sudi2 visit my blog again yea darl :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: