>Diantara Design Aku .

>   Salam , kali ni kali story mengenai design lagi . Dah banyak da peminat2 design aku ni ( minat sbb aku wat free jek . hehe ) . Oke aku tak nak citer panjang . Ayuh kita ke dunia design aku :p

  First sekali aku wat design di facebook dimana aku membuat design untuk logo profile member2 . contohnya :-


Oke , untuk mengelakkan page loading lama . aku read more kan ye :p

 Seterusnya aku wat design untuk logo blog orang .🙂 contohnye :-


  Ini semua design2 aku hadiahkan untuk orang beb . Kalau aku rajin aku akan buat Versi 3D atau transparent mengikut mood aku la . itu saje yang aku nak cerita kat ini . Kalau ada sesiapa yg nak , mengikut mood aku k lau aku larat aku buat kan , tapi lau tak elok jangan marah dan jangan banyak songeh ek🙂 haha .

Ai nampak macam nak je ?
yeke ?
mari aku fresh kan memory lama disini ,
bagi yang nak design cam ni , boleh ke SINI JE > 

 

Posted on January 11, 2011, in Artikel Persendirian. Bookmark the permalink. 12 Comments.

  1. >wee :pboleh je :)nak yang camne ?transparent , 3D ?

  2. >nak jugak..boley..? ^^

  3. >cantik design~~~bru umo 18 kan?? kmu blaja grafik kt sekolah dlu??

  4. >Iera , nak ke ? boleh je . :)lets fresh you memories ,boleh request disini dan baca terma dia ..http://www.abdulfarique.com/2010/11/link-permintaan-logo-design-springkler.html

  5. >Irma , ye sy .takde la , belajar daripada ponteng sekolah abiskan duit mak ayah kasi ke cyber cafe . hihi :)maklumlah sekolah takde internet , sy kan cepat belajar . huahuahua :p

  6. >heheheh..bgus2….cmnila ank2 bangsa sekarang..ewahhh…da smbung blaja ke lom? dlm bdg ni?

  7. >Irma , belum berkesempatan nak sambung belajar lagi . insyaAllah suatu hari nanti . doa-doakan ye :)Misha , thanks yea :p

  8. >fuh lawa la..pandai pandai.kami nak jugak la..boleh?ENTRY TERBARU: Trafik 300 ke bawah? Meh join ni…

  9. >lawa design. blh request tak eheh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: