>Design Zaman Berzaman

>    Hai kawan-kawan , hari ni aku nak post sikit mengenai sejarah logo header aku ni . Aku sebelum menceburi bidang design ni , design semua teruk-teruk . Tapi sejak aku cuba mengasah minat aku ni di mana-mana software yang berkaitan , aku dah berjaya upgrade skill aku .. huhu .

  Nah aku berikan logo design aku dari mula hingga sekarang untuk tatapan korang semua . wee :) 

1st Design Abdul Farique    
2nd Design


3rd Design . Comeyh sikit hehe .


Dah ganas sikit .
Upgrade ke 3D pulak .
Terbaru !

 Ini lah design2 aku dari zaman ke zaman . Pada mulanya aku ni just reti design biasa-biasa je , tapi sekarang dah reti belajar 3D ja . akhirnya berjaya . yess ! 


P/S : ada sesiapa nak design ? hehe .
  

Posted on January 11, 2011, in Artikel Persendirian. Bookmark the permalink. 12 Comments.

  1. >tak pernah design blog header ^__^ no.4 tu okay😉

  2. >yekhahaha . no.4 tu macam teruk je wak . serabut sy tgk . sbb tu wat versi 3D tu🙂

  3. >aisee.. tetap no.4 tu ^__^

  4. >jangan sebut kuat2 no.4 tu . seram lak dengar . 4 = si = mati . ( cina ) . hehe :p

  5. >ternyata smuanya cantik dan menarik.. yg nombor 2 , 5 , 6 best2…

  6. >waa kodet , selera kita sama ek :p

  7. >cntik, kalo mtk tlg watkn leyh ke?

  8. >@.. cik FLUTTERBY .. : boleh . tapi tempahannya berbayar .. :p

  9. >@.. cik FLUTTERBY .. : tak dak masalah ???! sungguh ke ? cari sy di FB . ( Abdul Farique FarLyana )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: