>Pengumuman Oh Pengumuman .

>   

 

 Woiittt !! hehe kejut ke ? Salam kawan-kawan . Akhirnya sempat untuk gua berposting arini . Maaf la buat semua . Gua mengalami sedikit masalah teknikal dan masalah peribadi dimana gua tak dapat nak rajin post 3-4 entry sehari macam dulu . Tahun 2011 ni mungkin gua cuba mengejar impian dan kerjaya .

 

  Kepada sesiapa yang masih aku masih mempunyai hutang , thats mean hadiah something like that aku minta maad kerana melambat-lambatkan hadiahnya . Aku mengalami sedikit gangguan kewangan dan bil-bila yang menyinggah ke rumah aku seperti bil air , bil eletric , bil telekom , bil streamyx , bil maxis broadband , bil hospital , bil gates , bil bora ,bil more , dan macam-macam bil lagi .

   Diharap diatas penjelasan aku ni dapat memberi korang sedikit keterangan dan ketabahan iman untuk menunggu🙂 . Blog kesayangan aku ni pun , tak dapat aku nak handle sebab aku sekarang menghandle kepala otak aku ni . Pening memikirkan macam-macam soal . Aku dah pun berhenti kerja untuk release tension . Bersabar je la , aku dah tak larat .

 

  Aku rasa aku akan kembali normal mungkin pada hujung bulan 1 ni kot dan bila kewangan aku dah strategik , aku nak buat peraduan lain , award followers , award top commenter , jackpot number pageviews dan sebagainya . Sekarang saham aku kat alexa.com pun dah menurun , pageviews aku jatuh teruk . aku harap bila aku dah ok nanti aku dapat buat entry yang dapat menarik 10000 pageviews sehari . wow , berangan . hahaha . Aku harap korang sudi berdoa untuk kesejahteraan aku oke . hee , salam🙂

 

Posted on January 10, 2011, in Artikel Persendirian. Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. >peraduan mmg best, jgn lupa ajak aku nnti… mesti join ~

  2. >kodet , no hal kodet . papepown .sudi-sudi singgah sini lagi ek . huhu🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: