>syrupmasin ! Award Followers Ke 32

>

Award pertama dari abdulfarique.com diberikan untuk syrupmasin diatas menjadi followers abdulfarique.com yang ke ’32’ . Free Gift yang menanti syrupmasin adalah Topup RM10.00 dari abdulfarique.com . Sila tuntut hadiah anda di bahagian komen ya . Sila hantar Nombor telefon anda ataupun alamat facebook anda atau email anda untuk memberikan hadiah . Dengan syarat buat satu post mengenai award ni dalam blog anda , copy image award ni kerana ianya khas buat syrupmasin ! . Setiap tuntutan yang lebih daripada (3) hari dari tarikh ini tidak akan dilayan . Kenapa abdulfarique.com pilih no.32 untuk awards followers ni ? Nak tahu ? Jom Read More🙂

Asal Usul No.32
No. 32 dipilih kerana aku terlalu fanatik dengan pemain Manchester City yang bernama Carlos Tevez yang bermain menggunakan jersi bernombor 32 . Itu lah punca aku memilih no. 32 . Bagi aku Carlos Tevez inspirasi aku dan penyebab aku meminati Manchester City !
Bagi kawan-kawan yang lain , jangan cuak dan takut-takut untuk menjadi followers aku . Aku amat hargai dan sangat terharu , balasannya aku followers korang balik dan aku buat award dengan no tanpa jangkaan korang . Jadi korang tak perlu risau , no followers seterusnya hampir dekat dengan no kegemaran aku . Sudi-sudikanlah diri menjadi followers Abdulfarique.com ! Salam :) 

Posted on December 26, 2010, in Awards Penghargaan. Bookmark the permalink. 4 Comments.

  1. >haha..thanx..gile ahh rase dihargai doe..da siap entry pasal 32..🙂

  2. >hehehe , welcome2 syrupmasin ! untuk para followers sy , mesti sy hargai punya🙂 . jangan lupa comment no.fon atau email ke . kalau tak camne sy nak bagi topup . hee . jangan risau . tak publish no syrupmasin tu🙂

  3. >Aiseyh, follower yang ke-33 xdapat topup free ka? HAHA..

  4. >Zwan Sabri , no tak kena . Huhu , relax2 my followers jangan risau . Kalau tak dpt awards jangan kecik ati . Boleh join kontest farique atau tunggu Jackpot nombor Pageviews dilancarkan , lagi banyak faedah buka blog farique ni . Yang pasti selalu visit ja . Tengok perkembangan terbaru . Khas untuk semua pembaca saya🙂 weee ..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: