>Manchester City 1 – 2 Everton ?

>

 

Salam , papulawehh betul la ! Manchester City dah miss 1 perlawanan untuk mendapat kedudukan tertinggi di liga EPL ni .Malang siot , kekalahan MCFC pagi tadi membuatkan aku tiada semangat nak pergi kerja ( oii , Jangan tak pergi !! ) .

    Game MCFC vs Everton semalam aku tak follow kat kedai mamak sambil minum nescafe panas , gila kot game mula pukul 5.00 pg . Aku kena tidur sebab kejap lagi ni aku keja . Jadi aku follow melalui phone Alerts ja . Angin betul bangun-bangun dan baca mgs tengok-tengok MCFC kalah . Aduhai .

geng , read more ye :p



   Aku mendapat berita dalam game ini , MCFC bermain dengan menggunakan jentera serangan utama mereka iaitu , Carlos Tevez dan Mario Balotelli . Tapi apakan daya , strategi kali ni tidak menjadi pula . Kolou Toure pula sudah suspend satu perlawanan sebab kena Red card pagi tadi . Balotelli pula Injured pada minit ’83 . 

   Dua kad kuning dilayangkan pada game pagi tadi , yang jadi mangsa kad kuning ni ialah V.Kompany dan G.Barry . Bagi pihak lawan pula 1 kad kuning dilayangkan untuk Fellaini dan 1 kad merah dilayangkan untuk Anichebe . Dua-dua pasukan pun kena kad merah , kira ok la tu . Bermain dalam 10 pemain saja .


  Gol yang dijaringkan pada perlawanan tadi adalah : –



   Disini aku dah screenshot league table untuk tatapan korang :


  Ok kawan-kawan , untuk perlawanan seterusnya aku dah screenshot . dibawah :-

    Ok la bro , setakat ini saja la . aku pun dah meluat nak tulis panjang-panjang .
Kalau menang takpe la jugak . ok la , salamđŸ™‚

Posted on December 21, 2010, in BolaSepak. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: