>Saja Cuba Snap Picture :)

>

  Salam , kawan-kawan . Maaf ye . Aku tak reti nak zoom in dan tak pakar dalam bidang photografi , saja – saja mahu cuba :p

Kalau nak tengok boleh tekan Read More ini . Sebab gambar ni resolution tinggi ..

 

Apa-apa pun terima kasih sebab tengok . Kalau nak komen , sila lah :) 

Posted on December 20, 2010, in Artikel Persendirian. Bookmark the permalink. 5 Comments.

  1. >kau pakai camera apa? Nak ambil gmbr daun ke org?

  2. >fokus gambar daun je .nampak menarik :pgo greener !~ Kamera biasa2 je . Canon Power Shot A400

  3. >kena zoom dekat sikit,focus kat daun,dahan2 kat atas tu atas tu jgn ambil.Main2 dgn camera tu,tak payah bayar.Kalau tak cantik delete saja.

  4. >cuba ambil pakai macro,zoom dekat lagi utk elakkan ranting di sebelah kiri.

  5. >ohh ok bro thomas .terima kasih sebab tolong ajar k .saya bab kamera ni tak berapa pandai sgt huhu🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: