>Contest! 3 Domain untuk dimenangi dari abdulfarique.com dan Mohamadfaiz.com!

>

farid Contest! 3 Domain untuk dimenangi dari abdulfarique.com dan Mohamadfaiz.com!
 
Pertandingan ini dianjurkan oleh www.abdulfarique.com dan mohamad faiz.com
Dengan kerjasama ihosterz dan zamnetwork
Syarat-syarat pertandingan.
  1. Buat satu entry bertajuk “Contest! 3 Domain untuk dimenangi dari abdulfarique.com dan mohamad faiz.com!”
  2. Copy banner yang di atas dan ‘link’kan kepada www.abdulfarique.com.
  3.  Copy ayat di atas dan link kepada page masing-masing
  4. Buat satu entry review tentang blog   www.abdulfarique.com  dalam entry contest tadi
  5. Copy dan paste link korang kat bahagian komen di mohamad faiz.com
  6. Copy banner di bawah di blog korang
banner Contest! 3 Domain untuk dimenangi dari abdulfarique.com dan Mohamadfaiz.com!
Optional
  1. Jadi follower blog www.abdulfarique.com dan mohamad faiz.com
Pemenang akan di pilih oleh saudara farique
Pemenang akan diumumkan pada 11.1.11
Sebarang pertanyaan boleh
ditanya di ruang komen.

Penyertaan :
~Update~

1. Kodet
~ Kodet Guide – http://kodetguide.blogspot.com/2010/12/3-domain-untuk-dimenangi-dari.html

2. Azwan Ali
~http://akunerd.blogspot.com/2010/12/contest-1-3-domain-untuk-dimenangi-dari.html

~http://akunerd.blogspot.com/2


4. Anda bila ?
Korang nak tunggu lagi ?
Peluang keemasan untuk ‘upgrade’ nama domain blog korang tu ! :) 

Peringatan !
Korang hanya buat SATU entry sahaja tetapi mempunyai dua cerita . Maksudnya 2 in 1 la . Review contest dan review blog ini hanya dengan satu post entry sahaja . Kan senang :p 

Posted on December 18, 2010, in Peraduan. Bookmark the permalink. 15 Comments.

  1. >~ Azwan Ali : Thanks For join !~Update~1. Kodet~ Kodet Guide – http://kodetguide.blogspot.com/2010/12/3-domain-untuk-dimenangi-dari.html2. Azwan Ali~http://akunerd.blogspot.com/2010/12/contest-1-3-domain-untuk-dimenangi-dari.html~http://akunerd.blogspot.com/2010/12/abdulfariquecom.html

  2. >eh kontes masih terbuka ke?

  3. >masih open sehingga 11.1.11 ni🙂

  4. >tarikh tutup ni bila? nk join lah🙂

  5. >nnti camne nak tengok siapa menang?

  6. >Encik ska , tarikh tutup 11.1.11 ni cepat2 join . rugi kalau tak join :p

  7. >Azwan Ali , pemenang dikira melalui kecantikan kehiasan seperti gambar2 yang ko hiaskan melalui review aku tu , info mengenai blog aku yang simple tp padat dan kena dgn aku . .itu saja , wan jgn risau . peraduan ini diadili oleh 3 juri so takda berat sebelah . aku ada 1 juri terbaik dan berpengalaman iaitu mohamadfaiz.com .

  8. >kalau mcamtu baiklah. terima kasihhahaha12.1.11 hari jadi sayamolek la kalau menang.hahaha

  9. >jangan risau azwan , insyaAllah . kita lihat siapa yang kena ek🙂

  10. >Bro… Yied join dah… Tapi bukan kat blog Yiedpozi [Dot] Info. Tapi kat blog Jom Santai.http://my-santai.blogspot.com/2010/12/contest-3-domain-untuk-dimenangi-dari.html

  11. >bro yied, terima kasih kerana join :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: