>Peraduan abdulfarique.com . 3 domain untuk dimenangi !

Salam , aku dah boring gila hari ni . Sudah tak tahu nak buat apa . Terus aku terfikir nak buat peraduan . Apa – apa pun sebelum terjadi nya peraduan ni aku kena proceed dulu dengan iHosterZ . Nanti kalau silap apa-apa ke korang jugak pening dan bengang . hehe .

 Kat sini caranya dan undang-undang : –


 – Terbuka kepada pengguna Blogspot dan WordPress sahaja .
 – Hanya perlu buat Review mengenai peraduan abdulfarique.com ini sahaja ! 
 – Setelah selesai sila post link blog anda disini .

Pemenang dikira melalui : –

 – Uniknya nama domain yang korang pilih tu .

Dipilih oleh 2 juri iaitu ,
 dan
Niezam

  
 Untuk detail peraduan ni , aku akan buat nanti . Lagipun Peraduan ni masih aku tengah tunggu approved dulu . kalau jadi aku siapkan k !🙂 . 

P/S :: Domain URL Fps Publishers ada sesiapa yang nak ? blog tu aku dah tutup . dan kosongkan . Domain name hidup sampai 11/11/2011 ni kot . ada yang nak ke ? hosting blogspot . comment yea :) 

Credit to yiedpozi : untuk peraduan Siapakah 5 blogger paling laju menaip , aku hadiahkan satu domain .com selama 1 tahun buat pemenang utama . yeid ? ko rasa ok x ? still tunggu your answer . see me at fb ( abdul farique farlyana ) untuk kita bincang . jangan lupa ! , untuk projek blog yied dan blog farid jgak🙂 . Bersatu kita teguh !

Posted on December 16, 2010, in Peraduan. Bookmark the permalink. 6 Comments.

  1. >tak sabar nak masuk…. tunggu detail dlu…

  2. >InsyaAllah kodet , gua akan standby at least sebelum hujung bulan Januari 2010 ni !🙂 . Jangan lupa promote artikel ni ek :pp/s : kodet boleh tolong bagi cadangan untuk nak buat peraduan apa ek ? hadiah URL domain .com !

  3. >erm , nk promote kna tunggu detail penuh dlu la dan peraduan apa…Rasanya dengan membuat 1 review ttg kontest ni dan blog ni atau blog sapa yang paling bnyk bwk masuk traffic ke blog ni… antara dua tu lah..

  4. >kodet , peraduan aku mula arini . tunggu jap . aku tengah berkerjasama dengan blog muhammadfaiz.com ye . kodet tunggu tau🙂

  5. >tp kodet xpham la…pemenang dikira melalui uniknya nama domain?

  6. >bro kodet , contest aku lain sikit ..Contest da bermula ,ko boleh ke sini .contest da start .nanti aku gtau , aku pilih pemenang dari macam mana k . ada la cara aku . confirm tak berat sebelah .http://www.abdulfarique.com/2010/12/contest-3-domain-untuk-dimenangi-dari.htmlto yiedpozi : tawaran tamat . yied senyap je . dah tutup tawaran ..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: