>Beberapa Pantas Jari Jemari Mu !

>

 
  Salam , tadi aku buat la blog walking , ( tak tido ? ) ye la , aku tension ngn supervisor kat tempat keja aku ni . aku pun singgah jap kat blog muhamad Faiz ni .Aku ada terbaca artikel dia , mengenai contest dari yiedpozi.info  ni . Aku ingat nak try le . Nampak macam best je kan . huhu . Dalam keadaan tension aku pun try , akhirnya result aku …

    Blurr, tak sehebat Hang Janggut menaip , tak sehebat Hang Tuah dengan Taming Sari-nya . Hanya setakat ini yang aku mampu . Ini adalah contest ok , Idea dari Yiedpozi.info . Hadiahnye , Iklan anda di blog dia selama 2 bulan . ok pe . Bagi kawan-kawan yang ada hati nak join , sila ke
www.malaysian-speedtest.10-fast-fingers.com. . Ape2 pun , aku nak korang kalahkan score aku dulu . baru join ye :p . ( maknanya memang aku tak dapat iklan tu la ek :p huhu ) .

Posted on December 15, 2010, in Artikel Persendirian. Bookmark the permalink. 9 Comments.

  1. >haha ^__^ yang ni la saya tunggu😛 dah try, saya masih 258😉

  2. >ok awak , kalau awak dapat kalahkan score sy , saya pulak bagi hadiah no.2 untuk awak🙂

  3. >haha -__- Insyallah, sabar ye. ada rupanya hadiah nombor 2 -__-

  4. >ehh , seriusly ! . ada , nak ? hadiahnya URL domain . giveaway🙂

  5. >farique : ada lagi orang lebih laju ^__^ nahh ni link dia ^_^http://kodetguide.blogspot.com/2010/12/kodet-penaip-no4-terpantas-di-malaysia.html

  6. >Credit to kodet , saya sedang connect dengan yiedpozi dan bro Amiru ( iHosterZ ) untuk peraduan ni . nak tambah peraduan ni untuk yiedpozi sekali . Peraduan dari yiedpozi ni saya akan sponsor 1 domain giveaway dan 2 bulan iklan di yiedpozi.info . dan peraduan saya ni , saya akan bagi 2 domain giveaway 2 bulan iklan di yiedpozi.info atau abdulfarique.com . Nak tunggu pengesahan je , wait yo :p

  7. >@abdulfarique , x jadi ke nk bg pemenang utama domain?

  8. >tak jadi rasanya la kodet .yied senyap ja .lagipun pemenang kan dah keluar .kodet tunggu je la dari kontest farique tu .setakat ni kodet saja yang menarik hati🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: