>Arsenal Tewas !!!

Salam kawan2 ! , tadi aku liihat di live score ni (maklumle , nak tengok live tp tenet ciput ! ) Manchester Utd 1 – 0 Arsenal !! arghhhhh ! MU ternyata tak mau rekod kalah tu ! serr ! Manchester City kembali ke no 3 beb ! aduii . ape2 pun , Man Utd dah leading table . arsenal lak no 2 . chelsea terus muncung je mulut . hahaha . Aku geram ni , target aku lari lak! . aku ni baru je sihat ni ( demam ) , dia buat mcm ni bg aku tambah panas ( suhu pun naik ) haha . Arini aku nak kena let go p keja da . Dah sihat dah ,, huhu , sedikit screenshot untuk korang k🙂



Full Time da beb ! – goal J.Park ’40





Salam ! bye !

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnote.php%3Fcreated%26%26note_id%3D130138343714078%26id%3D114365478633518&layout=standard&show_faces=true&width=450&action=like&colorscheme=light&height=80

Posted on December 14, 2010, in BolaSepak. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: