>Harian Ku Di B-Suite ( 09 Disember 2010 )

>

MENJEJAK 2011 Di B-SUiTE

Harian Ku Di B-Suite
9 Disember 2010
Over Night Shift
   Salam kawan2 yang sudi membaca epik aku yang ketiga ni ( 09 Disember 2010 ) . Bersamaan 22 Hari Lagi MENJEJAK 2011 DI B-SUITE ! . Lepas 22 Hari ni , aku akan hentikan pendedahan aku yang seterusnya kecuali ramai yang suka membaca epik aku  ( Harap-harap je ) . Ok la seperti biasa , ( night Shift oke ) Aku g keja pukul 11 mlm ( Tepat sehh ) . Sampai2 di stesen bas bukit jambul , macam biasa la berjalan ….sayupp

Perjalanan Masih Jauh
  Jalan punya jalan punya jalan , akhirnya sampai jugak ! aku berjalan sambil dengar lagu dari fon aku menggunakan Telinga Besar Aku ( Headphone ) . ye la kan boring . Sampai2 je kat B-Suite , aku terus singgah kat abg hafiz jap . Lepas tu aku g Security Control Room g Punch in . Lepas tu standard la buat kerja le . huhuhu .

Adoi , Banyaknye kotor arini !

   Toilet arini lobby dan 2nd floor memang dalam status paria ( kotor ) . Ape hal lagi , cuci la . mula2 aku touch up toilet atas bawah dulu . lepas tu aku mop dan dust mop lobby tu , kotor sgt . PA petang wat pe haa ??

Sapu la sikit ..

    Sapu2 lobby , basement , staircase , Front Office , Security , back lobby , under sofa , under bumbung , porch area sampai tengah jalan aku sapu ( tu perli main tu ) haha .

– Arini keja kebanyakan aku settle awal . Faster bikin , buat mcm lipas kudung .. pastu lam pukul 1.06 pagi .. aku ke …

Selak kot2 ada duit .. gilaa !

    Kena make up room untuk standby la . hari ni Full House .. ayo letih aku ! . tengah2 make up tu , bilik ni kenape ek check out lambat ??? emm , akhirnya aku jumpa apa puncanya …

tak nampak ek ?

   Kurang jelas kot .. kesan-kesan air ada tu .. nah tengok dekat2 la beb ..

Kondom Durex Extra Safe !

   alamak ! kondom , rupanya diorang tutttttt , sebab tu check out kejap je . haha , benda ni .. SUDAH MEJADI BIASA!…. hehehehe , bab lagu Punca – Dayana🙂 . Lepas abish buat bilik ni .
aku tgk jam ni dah pukul 2.00 pagi . Abg Amri pun dah calling g Assignment Floor 19th-3rd ..

Tunggu2 ! tunggu abg amri !

   Aku nie lau nak naik floor kena berteman . Aku bukannye takut tapi aku segan ja naik sorang2 pukul 2-3 pagi ni . huhuhu🙂 .

Pelan2 kayuh !

   oppp . jangan le laju sgt . tak siap lagi ni . huhuuhu . celoteh aku kepada abg amri .  huhuhu .

mop jangan tak mop !

   Ini lah aktiviti aku lau aku keja malam . keja malam ni memang memenatkan . huhu , ku luahkan segala kudrat yang aku ada untuk mengharungi kehidupan ini . wahhhh sadisnya ayat .. hehehe .lepas abis wat semua ini . pukul 3 aku g cuci toilet lobby n 2nd floor . penamat !

meletak tisu di toilet ..

    Abis je wat toilet . aku tros kutip sampah n buang . aku pon wat kerja2 aku seperti biasa . gambar dan penulisan tak dapat aku tuliskan kerana aku pun letih gila kerja terok kot . uhuhu . nak relax2 mlm2 ni susah sikit ..

Memenatkan !

  Hak yang ni paling penat . Angkat air minuman . arini aku kira senang sikit , angkat 21 kotak je . kadang2 bila 31 kotak la , 28 kotak la , 40 kotak la fuhhh terok . patah tangan aku camni . hahaha .

tarikkkkkkk …

    Argghhh , yang ni payah ni . kat basement . memang la guna troli tapi korang bayangkan , aku kena angkat troli ni bila aku nak menuju ke lift ni . Aku dah la sakit tangan kiri ( siku lari akibat hentakan kuat , masa umur 8 tahun ) . kena angkat kuat2 n rentap kuat2 . bahaya la . kalau bos aku ni baca artikel ni , tolong lah kat carpet merah tu boh la simen condong untuk senang tolak je , bukannye angkat . seksa tau seksa ! ko tak caye ko buat la camni tengok ..

Tgh buat kerja ke , kira bunga kat sofa ??

   Pastu aku g parking air mineral kat tingkat 2 . pastu aku g lobby , settle2 apa2 yang patut . Pastu aku g mop n dust mop lobby . pastu aku wat kerja2 ringan yang lain2 . abis siap semua kerja . ini lah masa untuk aku relax jap . ( malam2 aku x suka break ! )

Boh Nescafe panas dulu !

  Haha , lepak2 kat locker . minum2 air n teman abg amri makan . pastu aku g Control room lak .

cehh , siap ngn drumstick !
berlagak siot !

     Cehh , ngn gambar2 pegang chopstick ( hehe , drumstick la tu ) . tengah ketuk2 apa2 yang patut le . pastu aku wat apa2 kerja skit kerja penghabisan . pastu cukup time aku …

Dalam Bas Rapid . hehehe

   Apa lagi , balik la . tanya pulak . apa ingat dok hotel lama2 bleh naik gaji ka ??? hahha .
ok la byebye . salam :p

second last picture ye🙂
Wahh bukan bergaya !

  Hehe , Itulah gambar2 aku wat setakat ni . Bagi yang sudi baca epik aku lagi ni , jangan lupa tunggu esok ye . update lagi :)) !!

Posted on December 10, 2010, in Artikel Persendirian. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: